[]

Japonya'dan sipariş verdim fakat...

Japonya'dan ürün siparişi verdim, haşen japonya'dan çıkışı olmadı 1-2 güne olur. Türkiye'yede de gümrükte 3 4 gün beklese 2 gün de Mersin'e ulaşılması olsa. 1 hafta 10 güne elimde olmalı fakat ben yengemin yoğun bakımdan olması nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldım belki 2 hafta yokum ürün gelince ptt arıyor sanırım dağıtımdaki eleman acaba mersin pim yani pısta işletim merkezinde ürün kaç gün bekler ben gidip oradan vergisini ödeyip alırım. Ürün imha olmaz veya geri dönmez değil mi




 
20-30 dolarin ustunde bir urun degilse gumrukten gecip teslim olmadan once parasi alinir senden. Bu zaten geri donme ihtimalini kaldiriyor geri.

Imha konusunda da teslim sartlarini okumak lazim yurt disi gonderilerin.
  • floydian  (09.09.23 14:38:21) 
Benim yurt dışından aldığım ürünler gümrükten geçtikten sonra ilçedeki posta merkezine geliyor. Bazılarını dağıtıma çıkarmalarına rağmen getirmiyorlar, ilçe dağıtım merkezine geri dönüyor. Ben oraya gidip gümrük vergisini ödeyip alıyorum, benim durumumda teslim olmadan önce vergi tahsilatı olmuyor, vergiyi kargoyu alırken ödüyorum yani.

Eğer benimkiler gibi teslim edilemezse ilçe dağıtım merkezinde üç iş günü bekliyor.
  • hayirsiz  (09.09.23 14:50:50 ~ 18:39:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.