[]

Eczanede satılan vitaminle internette satılan vitamin arasındaki fark nedir

Immunace adlı bi vitamin takviyesinin internetteki fiyatı ortalama 150 lira civarı, ezcanelerdeki satış fiyatı da 370 lira civarı, bu uçurumun sebebi nedir?

www.narecza.com mesela...


 
firmaların dediğine bakmayın. şimdi amazonda vitamin satıyor onlarda mı sahte? misal vitaminler.com doğrudan ilaç depolarından veya ithalatçıdan ürün çekiyor.
yan yana iki eczaneye sorun ikiside birbirinden farklı fiyat verecekler. ne kadar kitleye bilirse o kadar kitliyorlar. hele konu solgarsa karları baya uçuyor.
hatta bazı markaların sitelerinde tavsiye edilen satış fiyatları yazıyor ona göre bakın. eğer ondan fazlaysa almayın.

ty-hb den alacaksanız satıcıyı iyi araştırın, arada satış yapan eczanelerde denk geliyor.
  • my fault  (09.09.23 11:08:05 ~ 11:09:49) 
www.vitabiotics.com.tr perakende satış fiyatı 373 tl olarak belirtilmiş. internette bu fiyata satan firma yok. enteresan. tamamı feyk o zaman.


  • yanlishayvan  (09.09.23 11:17:39) 
ben satıcısı amazon olan ürünleri gönül rahatlığıyla alıyorum. supplementler.com ya da vitaminler.com'dan da şüphe duymuyorum, yılların firmaları. Bunların dışında alacağın her yerden şüphe duyabilirsin. Eczaneler bu tarz ürünleri fahiş fiyatlara satıyorlar, solgar da eczanelerden alın diyor ancak internettekiler sahtedir diye değil. Uygun saklama koşullarına uyulmamış olabileceğinden dolayı bunu öneriyorlar.


  • six packsiz  (09.09.23 11:59:47) 
eczanelerin yüksek kar marjı ile satması


  • abelardo  (09.09.23 12:06:34) 
açılın, online vitamin satıcısı geldi :) Hocam online satıcıların çoğu eczacı zaten. bazı markalar ecz dışı ürün bile vermiyor. ancak ecz lerde firaların belirlediği psf üzerinden satış yapıldığı için fiyatlar/marjlar çok yüksek. ecz de 600tl ye satılan ürünü, yine kar ederek online de 250tl ye satabiliyorsunuz yerine göre. online de satıcıyı iyi incelemek gerek. bazı paltformlar pek önemsemediği için satıcılar sahte ürün çakabiliyor. mesela trendyol, sahte ürün şikayet karşısında satıcıdan fatura isteyebiliyor. mesela bahsettiğiniz web sitesi sahte satmaz. yorumları, satıcı profilini iyi incelemek gerek. kimi üretici firma, internetten alamyın ecz den alın derken bir yandan eticaret siteleri ile de anlaşmaları yapmaya devam ediyor.


  • kondansator  (09.09.23 12:18:07) 
Eczacılar vitamin ve kozmetik ürünlerinden köşeyi dönüyorlar zaten.

Netten alım yaptığın satıcının puanını ve yorumlarını kontrol et, şikayetvar com'da yorumları arttırır. Bir sıkıntı görmediysen rahatlıkla online alışveriş yapabilirsin.
  • useless  (09.09.23 13:18:29) 
daha gecen gun unlu bir caddedeki eczaneden bir markanin urununu aldim. eczane o markanin yetkili bayisi. ama bana sahte urun sattilar. eczaci kusura bakmayin evet cok acik sekilde sahte bu haklisiniz diyip iade aldi urunu. ben markaya sikayette bulundum. eczane ilgili markayi baska yerden alim yapma izni olmamasina ragmen baska yerlerden urun temin etmis. hicbir yere guvenmiyorum. vitamine de hicbir seye de. bundan sonra ya direkt markadan ya da guvendigim, yillardir alisveris yaptigim eczaneden alisveris yaparim. size de aynisini tavsiye ederim.


  • lina  (09.09.23 17:32:55) 
vitaminler.com gözün kapalı alabilirsin.


  • motosiklet burclu adam  (10.09.23 01:11:34) 
Esnaftan esnafa fark var. Benim tum sulalemin ilaclarini aldigim eczacim destek urunlerini internet fiyati altina veriyor bana. Yan eczaneye gitsem muhtemelen 1.5 kati falan ceker. Benden baskalarina da geciyordur benim eczaci eminim. Bazen usenip gitmiyorum ve supplemnentler ya da vitaminlerden aliyorum. Her satis mecrasinda varlar. Farmasi ve sachane de guvenilir.


  • bisorumvargaliba  (10.09.23 05:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.