[]

Ankaradan amerikaya giden yolcu ile istanbulda buluşmak

Sorum şu birisi var ankaradan istanbula gelecek amerika uçağına aktarma yapacak ve amerikaya gidecek
ben bu adamla istanbul havalimanında buluşabilir miyim? Yada nerede hangi noktada buluşurum.

Elimdeki net bilgiler abd için iga da özel ayrı güvenlik noktası var check in alanında gözen güvenlikten geçmeli.
Aktarma sırasında kendisi iga da tekrar bilet checkin alanına gelecek mi acaba? Hayır ise nerelerden geçp abd uçağına gidecek?
Evet ise kendisi check in alanına geldiğinde bende yolcu gibi girip onu görebilirim değil mi?

Ankara yada başka şehirlerden abd ye giden tecrübe edenlerden cevap bekliyorum
Teşekkürler

 
istanbul'da pasaport kontrolünden geçecek. oradan geçmeden önce isterse gidip boğaz turu da yapabilir. dışarı çıkmasıyla ilgili bir kısıtlama yok.


  • Flybutter  (09.09.23 00:21:14) 
ankaradan istanbula giderken zaten daha pasaport kontrolünden geçmemiş oluyor. istanbulda uçaktan inice transfer tarafından değil normal bagaj alım kısmından bagajını almadan çıkabilir. normal standart istanbulda ne yapacaksa yapar, akabinde abd ye gideceği zaman standart istanbuldan abd ye giden bir vatandaş gibi pasaporttan geçip uçağına biner.


  • sirkelimon  (12.09.23 09:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.