[]

hangi telefonu alayim?

sik telefon degistirmiyorum.
elimdekini 7 yildir kullaniyorum.
artik arada bir bozuluyor.
gecen birden kapandi, bir yazi belirdi ekranda.
neyse ki cozdum bir sekilde.

fiyatlar her gecen gun arttigindan bir an once alayim diyorum (bu telefonlara hangi aralar zam geliyor? aralik'a kadar ayni kalir mi fiyatlar? ona gore geciktiricem biraz)

15 bine kadar bir telefon alirim dedim ama 16.500'e a54 al diye tavsiye geldi. kafama yatti. sizce nasil? en az 5 yil gider mi?

16.500 vermisken istemeye istemeye 20ye de cikarim. a54'e onu verecegine sunu al diyeceginiz telefon var mi? s20 -21 fe idi galiba o civardaki diger tel. baska onerilere de acigim.

not: samsung disinda dusunmuyorum.
oyun oynamiyorum, cok cok kelime oyunu falan oynarim. dizi-film seyrediyorum bolca. bircok uygulama yukluyorum (sosyal medya, bankalar, su icme app gibi seyler, spotify, alisveris appleri)
fotograf kalitesi onemli ama asiri da degil. bi sekilde bir kullanimim var.
SAR degeri denen sey onemli benim icin saglik acisindan. yoksa onemsiz mi onu da sormus olayim.
bir de samsung bir telefonun uretim yeri nasil turkiye oluyor? mediamarktta bakarken a54 icin turkiye yazdigini gordum.

tesekkurler

 
a54 iyi. al. ben s23 aldım, sonrasında a54 alsam da olurmuş dedim.


  • prole  (08.09.23 12:52:45) 
Piyasada 5 yıl 7 yıl gidecek bi tel yok. Çok abartmadan işini görecek ortalama Bi Android al 3 4 sene sonra değiştirirsin yine. En iyisini alayım 7 sene götürsün olayı kalmadı pek planlı eskitme var eziyet çekersin.


  • f02561  (08.09.23 13:15:27) 
S20 fe'den yazıyorum bu entry'i. S23 256 gb olanını al. Onda ufs desteği yeni. Seneler sonra buraya bakıp, haklıymış dersin.


  • baldan kaymak  (08.09.23 15:41:06 ~ 15:42:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.