[]

Youtube premium vs spotify

Bende youtube var, spotifya gerek var mı sizce ses kalitesi vs çok farklı mı?




 
Spotify daha derli toplu ve müzikte yaygın ve kullanımı kolay.

Ancak onun dışında bence premium varken bir de spotifya gerek yok.

Ben de aynı durumdayım.
  • Lubb  (07.09.23 20:50:37) 
Bende spotify var. Aile üyeliği olmasa youtube premium'a geçerdim.


  • prole  (07.09.23 21:28:17) 
Ben ikisini de kullanıyorum, spotify daha temiz, liste ve radyo önerileri daha uyumlu. Youtube music'te topluluk önerileri kısımları falan çok gereksiz geliyor bana, hiç ilgimi çekmeyen şeyler dolu ekranda.

Çok video izlediğim için tutuyorum premiumu.
  • akhenaten  (07.09.23 21:29:33) 
youtube premium tokatlar, devam.


  • gule gule  (07.09.23 21:50:43) 
youtube music'ten dinlersen fark yok. Fakat aratınca milletin paylaştığı videoları sesleri de gösterebiliyor onlara dikkat et.

Youtube'un önerileri çok daha iyi bence. YT Music ile bir albüm/liste dinledim bitti ve devamında önerileri devam etti diyelim, ben kapatmadan 1 saat falan dinleyip oha ne güzel şarkılar ekledi ve tam benlik dediğim çok oldu. Spotify'da illa bi geçerdim.
  • nhk ni youkosu  (07.09.23 22:23:27 ~ 22:23:59) 
YouTube premium varsa bence gerek yok.


  • soft  (07.09.23 22:59:17) 
Bende ikiside var. Spotify da podcastler var onun icin para oduyorum. Birde sadece muzikler cikiyor albumler falan cok duzenli.

Youtube ise bulunmayan her sarkiyi buluyor mesela spotifyda cikmayan birsey yuzde yuz yt de cikiyor.

Ben podcast dinlemesem sadece youtube kullanirdim sahsen
  • Zetnikov  (08.09.23 10:15:12) 
İkisini de kullanıyorum.

Youtube premium'u aile hesabıyla kullanıyoruz. Reklamsız izleme özelliği daha çok işimize yarıyor. Yani ben youtube vanced kullanıyorum zaten ama annemler dereklamsız izlesin diye kullanıyorum daha çok. Ayrıca yine onlar spotify kullanmıyor youtube müzik kullanıyorlar. Ben çok müzik dinlemiyorum ordan. Sadece spotifyda loopa almak istemediğim guilty pleasure şarkılarımı youtube müzik'ten dinliyorum :d

Spotify asıl müzik dinleme platformum. Tavsiyeler, listeler gibi özelliklerini pek kullanmıyorum aslında ama Türkiye'ye ilk geldiklerinden beri kullanıyorum artık alışkanlık var, kendi playlistlerim var vs o yüzden bırakmak zor geliyor.

Podcastler için de google podcast kullanıyorum. Spotify'da podcastlerle müziklerin karışması hoşuma gitmiyor.
  • nundu  (08.09.23 10:39:55) 
YouTube premium müzik kalitesi daha iyi geliyor bana o yüzden Spotify iptal ettim.


  • giovanne  (08.09.23 10:53:05) 
youtube 256 kbps, spotify 320 kbps kalite sunuyor. bana göre ikisi de çöp. kaliteli kulaklığınız varsa deezer'dan flac kalitesiyle dinleyin. (1411 kbps)


  • beatbox yapan metalci  (10.09.23 17:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.