[]

Kulak deldirdikten ne kadar süre sonra küpeyi çıkarmalı?

Şimdi bu basit ama aynı zamanda çetrefilli soruyu sorma nedenim şu: sözlükte "kulak deldirmek" başlığına baktım ve adeta zaman içerisinde tecrübelerden öğrenilen bir sürece tanık oldum. 2000'lerin başında kanaat ilk takılan küpenin 1 hafta takılı kalması yönündeyken yıllar geçtikçe bu süre 10 gün, 2 hafta, 3 hafta, 4 hafta ve 6 hafta olarak değişmiş. Son durumda 4 ve 6 hafta gibi bir genel kanı oluşmuş. Benim 28 gün kadar oldu ve 3 gün sonra bir düğüne katılmam gerekecek. Bu bebek küpeleriyle katılmak istemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşarak 4 hafta, 1 ay yeterli mi fikir verebilir misiniz? İnternette "how to" siteleri 6 hafta demiş genelde. (Ek: kulak memesi)




 
8 kulak deliğim var, 10 günden uzun takmadım. Küpeyi düzenli aralıklarla çevirmeyi unutmayın. Kıkırdaksa daha uzun tabii.


  • whoosie  (07.09.23 16:50:47) 
sonratıkanması açması çok zorlu oluyor küpenin üstünü siyah mat oje ile boyarsanız biraz daha az göze batabilir, çıkarmayın erkenden ben 2+ ay taktığımı hatırlıyorum


  • eja  (07.09.23 16:50:47) 
28 gün ok ya çıkarabilirsiniz çıkarıp zaten başka bi küpe takacaksınız alışana kadar o küpelerle de biraz çapak yapacak hassasiyet varsa batikona devam edebilirsiniz ama başka küpe takılır artık. Yalnızca delinme küpelerini atmayın kenarda dursun onlar kalın ve uçları sivri olduğu için kapanayazma ihtimaline karşı iş görüyorlar.

~Hadi ben de yazayım 1 tanesi helix 7 deliğim var çok uzun yıllar oldu deldireli de bu mevzularda çok kıl biri olmama rağmen 1 aydan uzun taktığımı sanmıyorum hiçbirini.
  • hedep  (07.09.23 19:46:31 ~ 19:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.