[]

eski telefondan whatsapp yazışmalarını almak

eski telefonumda bulunan whatsapp yazışmalarını almamın bir yolu yöntemi var mıdır, önemli bir konu.

yazışmalar silinmiş değil, hala telefon bünyesinde duruyor. yeni telefonu alıp whatsapp kurunca eski mesajları yedeklemedim. eski telefonun da bütün sim kart ve internet bağlantısını kesip çekmeceye koydum. yani eski telefonun, başka bir telefona whatsapp kurulduğundan haberi yok, olamaz. çünkü dünya ile bağlantısı kesik.

lakin açıp whatsapp'a girmek istediğimde yok süresi doldu, yok tarih hatası falan diyip açılmıyor.

açıp kullanmak niyetinde değilim. sadece görüntülemek ve ekran görüntüsü almak istiyorum.

yani anlamıyorum dünya ile bağı olmayan telefondaki whatsapp'ı ben niye açamıyorum ya? hani başka yere kurmuşsun, ben bunu kilitledim dese neyse, bunu diyebilmesine imkan yok. internete bağlayıp güncellemek istesem bu sefer başka yerde whatsapp kurulu olduğunu tespit edip ya hiç açılmaz olacak, ya güncel whatsapp'ımı kilitleyecek. kaldı ki telefonun hala kendini temmuz 2022'de yaşıyor zannetmesi gerekli. yani yeni bir sürüm çıktığını falan da biliyor olamaz. telefonun tarihi saati işliyor muhtemelen kendi içinde. "hmmm temmuz 2022'den beri güncellememiş, ama tarih de eylül 2023 oldu, bunca zamandır kesin bi güncelleme verilmiştir, bu lavuk da güncelleme yapmadığına göre dur kilitleyim" falan mı diyor ne diyor?

nasıl yaparız?

 
hatirliyorum bunu ben onermistim. cunku kendim de oyle kullaniyordum.

ayni uyari bana da cikti gecenlerde bir gun acip bakayim dedigimde. vaktim olunca denemek uzere aklimda soyle bir fikir var.

acacagim internetini eski telefondaki whatsapp'in (Android). sms'i filan girip aktiflestirecegim whatsapp'i. sonra aktiflesince esas telefondaki deaktive olacak dogal olarak.

guncelleme olayini cozdukten sonra interneti yine kesecegim. yeni telefonda (iPhone) yeniden aktiflestirecegim.

bu islemle konusmalar senkronize olmayacagindan bir sorun yasamayacagim diye dusunuyorum ama YTD.

edit: simdi deneyeyim dedim ama sarji yok Android'in. soz, yazicam deneyince.
  • supergirl  (06.09.23 22:27:23 ~ 22:29:19) 
whatsappi guncelledim. hic internet baglantisiyla uğraşmadim uygulamanin cunku bende dual app olarak bulunuyor. birinin baglantisi var.

guncelledim ve hic sms filan girmeme gerek kalmadi eskisi gibi geldi her sey.


telefon eski oldugu icin ilk seferde guncelleme yapmadi ama google olayden ciktim girdim oldu. bilginize.
  • supergirl  (30.09.23 00:29:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.