[]

Kangoo servis kitapçığı ve hakem heyeti

Merhaba,

Renault Kangoo II X61 aracım var, aracımın tüm bakım ve tamirini kendim yapıyorum, bugün Renault
çağrı merkezini arayıp aracın servis (tamir ) kılavuzunu talep ettim, ancak çağrı merkezi bu konuda olumsuz yanıt verdi.

Konu ile ilgili, hakem heyetine başvuruda bulunsam, kazanma şansım olabilir mi ?
İnternet ortamın da da pek işe yarar bir kılavuz bulamadım, bu kılavuzu bir şekilde temin edilebilir mi ?

Teşekkürler.

 
Sanmıyorum, o kılavuzlar yetkilendirilmiş, eğitim verilmiş servisler için var. Son kullanıcıya sadece kullanım kılavuzu veriliyor malum. Fakat Amazon ya da ebay’de satılıyor olabilir. Ben eski motorlarımınkini bu şekilde temin etmiştim. Reddit’e de bakın.


  • orient blue  (05.09.23 23:41:33) 
hakem heyetinin konuyla hiç alakası yok zaten de başka bir merci aracılığıyla da alabileceğinizi sanmam. araçla birlikte verilmesi şart olan bir şey değil çünkü sizin istediğiniz. tanıdık eş dost, aracılığıyla veya yukarıda söylendiği gibi online mecralardan falan belki bulabilirsiniz.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (06.09.23 00:32:59) 
haynes'in böyle servis kitapçıkları vardı ebayda vs satılıyor. ayrıca araçlar için obd cihazı satan firmalarda araçların servis yazılımları da oluyor. yeni nesilde kitapçık yerine tüm parça kodları vs. şase numarasına göre bir yazılımdan bakılıyor. bu yüzden kitapçık verememişlerdir.


  • orpheus  (06.09.23 00:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.