[]

Bebeğin kalp atışının duyulmaması

6 haftalık gebelikte kalp atışlarının duyulması gerekiyormuş ancak duyulmadı. 1 hafta sonrası için doktor yeniden çağırdı. bazen gecikme olabiliyor dedi, haftaya görmezsek sıkıntı diyor. Bu gecikmeler genelde oluyor mu ne yapacağımızı bilemedik




 
merhaba. uzmanı değilim ama ben de 6 haftalıkken gittim ilk muayeneye. biz de duyamamıştık. 8. hafta yapılan 2. muayenede duyuldu ilk kez. ilk gittiğimizde zaten ultrasonla bakarken kalp atışı duyamayabileceğimizi, normal olduğunu söylemişti doktor.


  • ayalensoledad  (05.09.23 14:27:19) 
İlk gittiğimizde biz de duymadık diye hatırlıyorum.


  • allah yazdiysa bozsun  (05.09.23 15:02:57) 
Ben 5. Hafta gittim, kalp atışı yoktu haftaya gel dedi. 6. Hafta gittiğimde karından yine kalp atışı duyamadı, vajinal ultrasonla baktı, o zaman duyuldu. Sizde sadece karından baktıysa duyulmaması normal. Yani şu aşamada çok can sıkıcı bir durum yok. Ama 7. Haftada kalp atışı alamaz ve hadi kürtaja derse ki diyen doktorlar olabiliyor hemen başka bi doktora daha gidin.

Hayırlı haberler alırsınız umarım.
  • elorelia  (05.09.23 23:09:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.