[]

Monitör Sorusu

www.teknosa.com

Bu cihazı bilgisayar monitörü olarak kullanabiliriz değil mi?
Oyunlarda tatmin eder mi bizi acaba?

Çok teşekkürler.

 
60 hz standart gibi. oyun için 120 öneriyorlar genelde.


  • jelly bear  (04.09.23 09:32:32) 
bilgisayar monitörü olarak kullanabilirsiniz. ancak 60 hz olduğu için fps oyunları için tavsiye edilmez. önceleri çok dikkat etmezdim sonra bir gün 144 hz bir monitör gördüm ondan sonra monitör algım değişti.


  • bravoteam  (04.09.23 09:33:29) 
60hz neyse de fullHD bana artık az geliyor, en az 2k olsa süper olur. (oyun için bahsetmiyorum)


  • ravenudon  (04.09.23 09:41:20) 
Oyun oynayacaksanız bu monitör olmaz. En az 144 hz olmalı. Bir de tavsiyem daha canlı renkler için ips panel olmalı


  • limonlu eksi  (04.09.23 10:04:45) 
32" kullanılacak mesafeye göre büyük gelebilir. Ekranda sağa sola bakmaktan başın döner.

tavisyem bir tık küçültüp IPS panel ve 144Hz ye geçiş yapman olur .

www.hepsiburada.com
  • janavarorion  (04.09.23 10:37:20) 
Oyunlarda tazeleme hızı kadar önemli bir faktör de input lag. Televizyonlarda (çok güncel ve üst seviye OLED, Mini LED olanları saymazsak) input lag yüksek olur. Bunun anlamı mouse’u veya gamepad’i oynatırsınız ama hareketi gecikmeli görürsünüz gibi. Daha önce birkaç gün 1080p ve 60hz bir televizyonu monitör olarak kullanmam gerekti ve input lag yüzünden TV web browsing’de bile sinir etti beni, oyun oynamayı hiç saymıyorum.


  • phoarbix  (04.09.23 11:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.