[]

cermodern film gösterimleri

en son 2 yıl önce gittiğim için o zamamdan bu zamana çok şey değişmiş olabileceğinden bazı sorularım var.

1- gitmek istediğim filmde şu an internette tüm yerler dolmuş gözüküyor bilet alınamıyor ama gişede bilet satılıyormuş film günü. bu kesin oluyor mu yani internet satışına çıkmayan ayrı bir kontenjan var sanırım değil mi? varsa gişedeki biletler ne kadar sürede bitiyor bilgisi olan var mı? bir de izlenebilir bir yerde mi oluyor yani 5 km öteden küçücük ekrana bakıp hayal gücümüzle izleyeceksek filmi manası yok.

2- ben gittiğimde arabayla girmekte sorun olmamıştı rahatça parkımı yapmıştım içeriye. hala öyle mi? kontenjan artmış olabileceğinden belki bu konuda sıkıntı çıkmış olabilir diye sormak istedim.

 
Ben de bilet arıyorum. Sosyal medya hesaplarından hemen biletler tükendi diye post paylaşıyorlar. Bu nedenle orada satılma ihtimaline güvenemedim.


  • Kahvedesu  (02.09.23 16:50:55) 
bilet satışını bilmiyorum.
açık alanda yerlere oturarak izliyorsunuz. perde büyük, projeksiyon iyi, ses kalitesi iyi. park yeri sorunsuz. en son 25-TL idi.

  • ankarakecisi  (02.09.23 16:55:27) 
@kahvedesu bu sene gitmedim ama instagramdan takip ediyorum orada 7'de gişe satışı başlayacak diye yazıyor. daha önceki gösterimlerde de story atıyolardı gişe satışı başlamıştır diye. ek kontenjan ayırıyolar gibi düşündüm o yüzden ben yoksa direkt 7'de gişe satışı başlayacak demezler herhalde.


  • semaforo de medianoche  (02.09.23 18:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.