[]

masa alti eliptik bisiklet kullanan?

Annem yillardir dizlerinden sikayet eder. Doktor doktor geziyor tabi bir yandan. pek yuruyus filan yapmiyor, zaten yapamiyor da.

boyle oturdugun yerden yapilan bisikletler ise yarar mi?
tavsiye edebileceginiz model var mi?

1500 liraya da var 8000 liraya da. butce onemli tabi, fiyat/performans olmasi tercihim.

bir de bu bisikletlerle ilgili diger ipuclari varsa verebileceginiz, sevinirim. (misal cok sesli oluyor, bi sure sonra kullanmayi birakiyosun vb...)


ps: ucuz olanlar genelde eliptik olmayanlar ama ben onlarin keyifsiz olacagina inaniyorum :D

 
Kastettiğiniz şunlardansa, bunun daha basitini bir arkadaşın annesine aldık. 3 ayarlıydı ama ayarları tutmuyordu. Zemine sağlam tutunamadığı için pedal çevirirken ya yana doğru devriliyordu ya da ileri doğru kayıyordu. 3 gün kullanıp attılar. Bu marka nasıldır bilmiyorum.
www.hepsiburada.com

Kastettiğiniz şunun gibiyse sağlam dizli birine verin, 3 ayda diz ağrıları başlar.
www.trendyol.com

Diz eklem sıvısında sorun varsa ya da kıkırdaklar aşınmaya başlamışsa bence bu tür şeyler zarar verir, ama sorun fazla kilo ise yatay kondüsyon bisikletinin kalitelilerinin ikinci eline bakılabilir. Yine de o yaşta insan için doktor görüşü almak lazım.
  • Tina  (02.09.23 13:53:53) 
tesekkurler cevap icin. aslinda sunun gibi bir sey dusundum ama bu da denemek icin cope atilmayacak bir paraya satiliyor. www.amazon.com.tr

ilk verdiginize hic sicak bakmiyorum.
haklisiniz aslinda, bir doktoruna sorsun bakalim o ne diyecek.
  • supergirl  (02.09.23 14:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.