[]

Kendime bir parfüm seçmek istiyorum önerileriniz var mı? (Erkek)

merhaba, kendime parfüm seçmek istiyorum. açıkçası önerileri kadınlardan almayı tercih ederim ama erkeklerin de önerileri önemli.

burada kritik olan bir şey gerçekten kalıcılık. bazı aldığım parfümler 2 saat sonra yok oluyor anlamadım. biraz maskulen bir parfüm olmasını istiyorum ama çok da ağır olmasın. koku ve aromayla ilgili henüz düşündüğüm bir şey yok. kış yaz ayrımı da henüz yapma ihtiyacı duymadım


 
Parfümler tenden tene değişir. Buna ek olarak kış parfümü tabiki yaz parfümünden daha az kalıcı olur çünkü kış parfümleri daha yoğun ve genel olarak edp.

Losyon sürün deniliyor son zamanlarda deniyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum.

Neyse dünyada tek bir parfüm kalacaksa terre d'hermes kalmali dedigimden öneririm. Denemeden almayin, parfüm hali de var.

Onun dışında l'instan de Guerlain (rip lidge...)

Bu arada kadinlari ne dediği çok da önemli değil. Parfüm dediğin kahve çikolata mi kokar diyen kadın da gördüm lidge koklayinca dibi düşen de. Parfümün kendiniz için aliyorsunuz.
  • logisticsmanager  (01.09.23 19:02:07) 
L’Occitane


  • kaset  (01.09.23 22:01:52) 
Dior Sauvage


  • jamswety  (02.09.23 16:58:28) 
parfümlerle arası çok iyi olan kadın arkadaş grubum var, erkekler için en çok bleu de chanel öneriyorlar

tavsiye: bir avm'de (sephora'da da var diye biliyorum) üstünüze sıkıp deneyin, birkaç saat sonra ve akşam tekrar koklayın, çevrenize üstünüzde nasıl durduğunu sorun. olumlu yorum alıp kendiniz de severseniz alabilirsiniz.
  • hadi ya la  (02.09.23 17:42:13 ~ 17:42:38) 
Beğendiklerim:

Paco Rabanne Invictus
Bvlgari Aqva
Versace Eros
  • ananiyimioguz  (02.09.23 17:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.