[]

bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

Merhaba,
31 Ocak 2020'de aldığım Casper Excalibur G770 bir laptopum var. 2020'de 7100 TL'ye almıştım.
Model yükseltmek için satmak istiyorum.
Özellikleri
i7-9750h işlemci
16gb ram
Gtx 1650 4gb ekrankartı
500 gb ssd
15.6 inch ekran.

Bilgisayarın hiçbir problemi yok sadece artık yeni çıkacak oyunları kaldırmamaya başlayacağı için değiştirmek istiyorum. Gta V, Rdr2 vs oynadım hiçbir sorun yaşamadan. Hogwarts Legacy'i de oynadım.

 
Benim tahminim 10 ile 13 arası ederi var. Casper marka olması, işlemcinin 9. Nesil olması, ekran kartının ise tarihi eser olması sebebiyle


  • limonlu eksi  (31.08.23 10:33:22) 
Maalesef 10 bin den fazlasına verme şansınız pek yok gibi. elektronik olayı maalesef 2 ele düştüğü zaman, hele ki aradan 2-3 yıl geçtiyse muadili bir ürünün yarı fiyatı civarına olur.

işlemci olarak i3/12. nesil veya i5/10-11. nesile denk bir işlemci.
GTX 1650 şuan oyun bilgisayarı olarak satılan uzuz giriş seviyesi laptoplarda hala kullanılıyor.

kozmetik olarak bir sıkıntısı yoksa, kutusu, kağıtları falan duruyorsa +1000/1500 TL daha ekleyebilirsiniz
  • janavarorion  (31.08.23 10:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.