[]

Ev karsilastirma

merhaba,

kapali otopark bagimsiz mutfak, balkonsuz ev
vs
acik otopark, bagimli mutfak, balkon

sizin icin tercih hangisi?

 
Eger balkon mahremiyeti olan, koltuk takimi koyup cay, kahvalti yapabilecegim bir balkonsa ikincisi. Yoksa 1.si.


  • brkylmz  (30.08.23 18:24:07 ~ 20:23:04) 
Bağımsız mutfak varsa +10 ekle. Gerisi hiç önemli değil.


  • etna  (30.08.23 18:48:24) 
Balkon çok büyükse teras balkonsa vs belki 2.seçeneği düşünürdüm.
Ama yok eğer büyük değilse düşünmeden 1 derim

  • yazdonumu  (30.08.23 18:54:00 ~ 18:54:43) 
Bağımsız mutfak +1
Salona bir metre tezgah koyup "al mutfak" diyorlar, çok bozuluyorum.

  • kobuzchu kiz  (30.08.23 19:04:34) 
Kapalı otopark benim için önemli. Ama her araç için özel bir yer var mı? 40 daireye 3 arabalık kapalı otopark var. Emlakçı kapalı otoparklı daire diye pazarlıyor.

Ev nerede? Ege ve akdenizde balkonsuz evde oturmam. Ama balkon da en az iki sandalye bir masayı alabilecek büyüklükte olmalı.

Mutfak, aynı zamanda yemek odası da olabilecek büyüklükte ve ferahsa olsun. Yoksa açık mutfağı tercih ederim. Salon yemek kokuyormuş, koksun. Benim yemeğimin kokusu. Ayıplayacak misafir gelmeyiversin.
  • Tina  (30.08.23 20:26:49) 
araç varsa kesinlikle kapalı otopark. ikinci seçenekte eğer aracınız varsa hem aracınız hem de balkonunuz sürekli toz olacak (cam balkon yaptırmadığınız sürece). dolu yağışlarında aracın alacağı muhtemel hasarı saymıyorum bile.


  • puslukitalaratlasi  (30.08.23 22:26:53) 
yeterince bilgi yok maalesef. balkonun detayları, hangi il olduğu gibi.
Erzurum'sa kapalı otopark önemli, izmir muğlaysa balkon. balkonun büyüklüğü de önemli tabi. sadece çöp koyabildiğin bir alansa ona da değmez.

  • sirkelimon  (31.08.23 09:53:06) 
semt daha önemli şehire göre.


  • mikahakkinen  (31.08.23 10:54:50) 
Sadece bu kriterler finale kaldıysa balkondan taviz verip kapalı otopark + bağımsız mutfağı tercih ederim.

Balkon biraz keyif işi çok fonksiyonel değil olmasa da olabilir.

Kapalı otopark dediğin zaman aracın güvenli yerde, yazın aşırı ısınmıyor, kışın buz gibi olmuyor, dışarının tozuydu kuşuydu ağacıydı bunların sonuçlarıyla uğraşmıyorsun. Ciddi konfor sağlıyor, özellikle yerin daireye tahsis edildiyse otopark aramıyorsun ve direk evine asansör ile çıkıyorsun. Büyük nimet.

Açık mutfaklı evde salonlar yemek kokuyor. Her daim çok temiz tutmak zorundasın, yoksa en ufak açıkta bıraktığın ürün veya bulaşık salonun temiz olmadığı izlenimi veriyor ben rahatsız oluyorum. Mutfak ayrı olduğunda evin içinde ayrı bir yaşam alanı oluyor ki bu da çok kıymetli.
  • Lethe  (31.08.23 12:20:27) 
Bağımsız mutfak ve kapalı otopark hayat kalitesini gerçekten yükseltiyor. Sırf bu sebepten bile balkondan taviz verilir ki zaten Türkiye'de balkonun tadını çıkartabileceğin semt sayısı da fazla değildir. Birinciyi seçerdim.


  • transliterasyon  (31.08.23 18:03:15) 
diğerinin tek avantajı balkon gibi gözüküyor.

şu an oturduğumuz yerde 3 tane balkon var 10 aydır hiç kullanmadık.

balkon balkon diye yataklara düşüp nöbet geçirmiyorsanız 1.si
  • ananiyimioguz  (31.08.23 18:33:30 ~ 18:34:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.