[]

Konteyner da Yaşam

Merhabalar,

Bazı özel durumlardan dolayı uzunca bir süre şehre çok yakın ,iyi kötü ulaşımın olduğu, 21 metrekare 2 oda tuvaletten oluşan bir konteyner da yaşanır mı?Elektrik su mevcut,önünde bahçesi falan mevcuttur.

Değerli fikirlerinizi beklerim
zorlukları,olumlu yanları vs.

 
İnsan çok ama çok dayanıklı bir varlık.herseye katlanabilir. Önemli olan bu süreci nasıl yöneteceğiniz. 6 sene önce başıma gelen bazı şeylerden dolayı beş parasız, en az 50 kişiye borçlu, depresyonda ve kalacak yeri olmayan biri durumunda bildim kendimi. Şuan 3 mağazam bir evim borsada güçlü bir portföyüm ve sıfır borcum var. Bu süreci kendini toparlamak şartları değiştirmek için değerlendirirken kafani dinlemek ve farketmedigin fırsatları çözümleri görmej için bir fırsat bile olur.


  • deer hunter  (29.08.23 15:26:26) 
bir hedef varsa (para, kariyer, vs.) yaşanır. ben yaşardım. ama uzundan kasıt ne kadar uzun süre? yalnız mı olacaksın? yer neresi? bunlar da önemli.


  • sir gawain  (29.08.23 15:45:23 ~ 15:46:10) 
ben yaşardım.


  • sizofren06  (29.08.23 15:50:20) 
Kira da vermeyeceksem krallar gibi yaşarım. Pencerelere sineklik tak. Fare sokma içeri yeter


  • limonlu eksi  (29.08.23 16:07:47) 
Konteyner ofiste çalışmış biri olarak gayet de yaşanır diyorum.


  • Amaranta ursula  (29.08.23 16:18:40) 
internet ve kitap vakit geçirmek için önemli. Çoğumuz ilimizden telefonu düşürmüyoruz, bu yüzden internet kotasına dikkat. şehirde, kalabalık ortamda yaşamaya alışıksanız akşamları sıkıcı olabilir. Beyzbol sopası gibi bir şeyler lazım olabilir. Kışın ısınma meselesi önemli.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (29.08.23 16:18:48) 
Hocam tabiki yasanir hatta ilerde bir tane de ben atmayi dusunuyorum bir yere konteyner kafa dinlemek icin.

Ikinci olarak birak konteyneri ben dagda yatmis adamim, birsey olsa kimsenin duyamayacagina, goremeyecegine imkan bile olmayan bir yerde, ve oyle bir uyurdum ki oyle bir uykuyu, rahatligi simdilerde bulmam imkansiz.

Tamamen senin kafanda nasil sekillendirdigin onemli durumu, bakis acin iyi olursa iyi yasarsin, senin elinde.
  • va  (29.08.23 16:54:04) 
Isıtma var mı? Mutfak var mı? Bunlar varsa olabilir.


  • roe  (29.08.23 17:05:17) 
Kliman varsa , mutfağın varsa gayette yazarsın. Antakyalı oldukca zengin bir yakınım var, evleri vardı, öyle ki balkonu bizim salon kadar falan. Bu yakınım şimdi bir konteyner da yasıyor. Ankarada hazır evi var , bırakıp gelmiyor. Alıştım ben bu konteynera diyor. Hatta şimdi sordum kendisine zorluklarını, klima sart diyor, kapı pencere sineklik olsun, tuvalet sürekli havalandırılmış, ısıklar falan LED olsun diğeri çok ısıtıyor diyor.


  • primetime  (29.08.23 22:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.