[]

kiralık araçta tampon çıkması

kiralık araçla geri yanaşırken tampon hafiften kaldırım benzeri bi yükseltiye sürttü. sağ tekerleğin üstünden tamponun tırnağının attığını gördüm. 2-3 cm atmıştı. tampon çıkmak deyince düşmüş gibi anlaşılmasın. elimle ittirdim, düzeldi. ama hafifçe eğrilmiş. sağlam tarafına bakınca farkını anladım. yoksa çok anlaşılmıyor.

resimde görüldüğü üzere, üst tarafta hafif bir bombe var. elimle bastırıp yerine taksam bile hafif bir boşluk kalmaya devam ediyor.
ibb.co


1- nasıl düzeltebilirim? boşuna para kesmesinler benden (kurumsal, global bi acente)
2- full paket sigortam var ama böyle şeyleri kapsaması için polis çağırıp tutanak tutmalıymışım. tatilde uğraşmadım. ben zaten böyle şeylerde kafam rahat olsun diye sigorta yaptırmıştım :/
3- bedeli ne olur bunun? benden önce olmuş bile olabilir bu. alırken farketmedim. çarpan ben olsaydım bunu farketmezdim zaten.

 
böyle ufak bir problemde polis çağır diyen kim? kiralama şirketinin böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. sigorta için ekstra ücret ödeyip paket vs aldıysanız zaten o paket bunları kapsıyor olmalı. kiralama öncesinde araç kontrolü kiralama çalışanı ve kiralayan kişi arasında yapılır, kiralama sonunda yine beraber kontrol edilir. oluşan herhangi bir problem varsa belirtilir, sigorta paketine göre de ordan düşülür ve ekstra herhangi bir ödeme yapmazsınız.


  • isveperver  (29.08.23 00:00:57) 
Sigorta bunlar icin var


  • mirty  (29.08.23 00:03:19) 
ben de sürtmüşküm, teslim ederken gösterdim. iyiniyet beyanı mı ne bi şey varmış, 2500tl'ye kadar problem olmuyormuş. Teslim alanla aramızda bir tutanakla olayı detaylandırıp imzaledım. Arayan, soran olmadı


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (29.08.23 08:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.