[]

Gittiğim yerlere online yorum yapmaca

Bu tatilde ve bundan sonra gittiğim yerlere yorum yapmak ve paylaşmak istiyorum. Google haritalar biraz şey gibi, sizce orayı mi kullanayim? Eskiden Foursquare swarm falan vardı hala kullanan var mı? Sizin kullandığınız önerdiğiniz bir uygulama site var mı?




 
Zomato vardı bir ara ama eski havası kalmadı. Ben de Google haritalar a yazıyorum


  • kondansator  (28.08.23 19:00:18) 
swarm kullanan tek canli ben kalmis olabilirim ama var. kisisel gunluk gibi kullaniyorum genis genis artik kimse kullanmadigi icin notlarimi da yaziyorum. canli tarih birikiyor orada resmen. sonra bir mevzu gectiginde acip bakiyorum ne yapmisiz ne etmisiz. bunun gibi bir sebeple kullanmayi dusunuyorsaniz swarm hala aktif ve kullaniliyor :)


  • in vino veritas  (28.08.23 22:53:38) 
yani erinmezseniz en temizi kendi blog'unuzu açmak. yıllar sonra dönüp bakma imkanınız da var. tek bir linkle istediğiniz birine de gönderebilirsiniz.

Google yorumlar'da yazdığınıza ulaşmak, başkalarının görmesi falan samanlıkta iğne aramak gibi.

Yine en sağlamı tripadvisior bence.
  • brkylmz  (29.08.23 08:54:01) 
google maps en geçerlisi bence.


  • mikahakkinen  (29.08.23 09:43:36) 
google maps +1


  • penceredengorunenmorbina  (29.08.23 13:05:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.