[]

Hatırlayamadıgim film

Merhabalar
Bir filmi hatirlamaya calisiyorum. Konusu şöyle bir şeydi bir kizin çok benzeri bir webcam girl vardı. Bir yerde okuyor muydu yoksa öğretmen miydi ne birileri tarafından bu kadınla karistirilip rahatsız edilmişti sanırım. Sonrasında bu kadını arayıp bulup müşterisi gibi ödeme yapip webcam'de onunla konuşmaya çalışmıştı. Yaşadığı sorunu, çok benzediklerini paylaşmıştı. Bir süre sonra bu kızla yakınlaşıp romantige kayan bir sey yaşamıştı sanirim. Filme dair hatırladığım tek şey bu enstantane. Böyle bir film bilen var mi?



 
Bard.google.com a sordum:

"Bu filmi biliyorum. Adı "Cam". 2018 yılında yayınlandı. Başrollerinde Madeline Brewer ve Chloe Sevigny var.

Filmde, üniversite öğrencisi Alice, bir gün internette kendi fotoğrafının bir webcam kızının fotoğrafıyla karıştırıldığını fark eder. Bu durum Alice'in hayatını altüst eder. Bir gün Alice, webcam kızının adresini bulur ve onunla konuşmaya karar verir. Web cam kızının adı Lola'dır. Alice, Lola'ya bu durumdan dolayı çok üzgün olduğunu ve çok benzediklerini söyler. Lola, Alice'e karşı anlayışlı davranır ve iki kadın arkadaş olurlar. Bir süre sonra, Alice ve Lola arasında romantik bir ilişki başlar.

Film, internetin tehlikelerini ve insanların sosyal medyadaki kimliklerinin gerçek hayattan ne kadar farklı olabileceğini anlatıyor."

---

Eğer doğruysa bize de gerek kalmadı yapay zeka bizi ele geçirecek :(
  • anon1m  (28.08.23 05:08:12) 
Merhaba

Maalesef film bu degil :( konusu benzer olsa da. Ben de aradığımda hep bu çıktı fakat benimkisi daha bağımsız bir filmdi. Keske hatırlasam... Webcam kızı olanın bazı videolari vardı oradan kiza benzetmislerdi hatta. Bir de benzetilen kizin bir ilişkisi vardi ayni zamanda biriyle. Ah aklima niye gelmiyor:((
  • gang leader of wasseypur  (28.08.23 11:12:20) 
ben yanıtı bilmiyorum ama reddit'te böyle ufak bilgilerden film bulma sayfası var. çok daha iyi yanıtlar alabilirsiniz.


  • bohr atom modeli  (28.08.23 11:26:36) 
takip ediyorum bu başlığı merakla zira bu filmi ben de izledim. o kadar aradım az önce duyuruyu görünce ve maalesef bulamadım. delirmek üzereyim şu anda :) ve maalesef sizin verdiginiz detaylar dısında hiçbir detay hatırlamıyorum. sadece ana kahraman olan kadın ögretmendi sanırım bunu hatırlıyorum. lütfen bulalım ya şunu :(


  • patlamis misir  (28.08.23 16:04:13) 
Bu filmi ben de izlemiştim ama adını hatırlamıyorum. Mubi geçmişime falan da baktım maalesef çıkmadı. Sanki öğretmen dışında başka karakteri de izliyorduk diye hatırlıyorum ama.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (28.08.23 21:15:56) 
saatlerce ugrastıktan sonra buldum : "Paris, 13th District"

youtu.be -- şu trailerden bir kontrol edin bakalım sizin dediğiniz de bu mu? :)
  • patlamis misir  (28.08.23 23:46:44) 
@patlamis misir evet benim aradığım film buydu, sorunun sahibi de aynı fikirdedir umarım:)


  • kendi helvasını kavuran zombi  (29.08.23 17:53:45) 
merhabalar :)

patlamis misir,
kendi helvasını kavuran zombi

tesadüfen girip baktım duyuruya, cevaplarınızı yeni gördüm :)
evet! aradığım film buydu. çok teşekkür ederim bulmama yardımcı olduğunuz için.
acaba nerede izlemiştim... mubi'de mi? hatırlayamıyorum... :)
hiç fena bir film değildi bence.

lisansı sinema'yla bitirdiğim halde film izleme pratiğinden oldukça uzaklaştım. sizler ne durumdasınız? biraz kendime film yarenliği yapacak arkadaşlar arıyordum aslında. dilerseniz paslaşmak isterim :) haftada bir iş izleyip kritiğini neyim yapabiliriz kendi aramızda - ilgilenirseniz tabi. :)
  • gang leader of wasseypur  (30.09.23 03:31:11 ~ 03:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.