[]

Çok terlemek

Çok terliyorum. Bugün dışarıda yemek yerken yüzümü silmem gerekti. Banyodan sonra da bir süre terliyorum. Kollarım bile terliyor bazen. Bir sağlık sorunu olabilir mi? Siz terliyor musunuz?




 
Ben de cok terliyorum. Henuz sebebini bulamadim, hep boyleydim. Yazin zaten sicaktan dolayi oluyor ama kisin bile biraz efor ile veya biraz stres ile cok terliyorum.


  • lemmiwinks  (27.08.23 23:15:54) 
nefes almanda sikinti olabilir


  • Kittie  (27.08.23 23:40:57) 
Terlemekte sıkıntı yok :) asıl terlememek sıkıntı olabilir. Hayatınızda spor yoktur, ağır efor gerektiren bir işiniz yoktur vs. Bu sebeple kondisyonsuz bir vücut yemek yerken de efor sarfeder, yatakta sağdan sola dönerken de sarfeder, nefes nefese kaldığınızı hissedersiniz. Bu da peşinden terlemeyi getirir.


  • janavarorion  (28.08.23 00:26:34) 
Ben de öyleyim. Mesela koltuk altım falan öyle aşırı terlemez ama yüzüm, sırtım, ön gövdem ve kollarım çok terler. Yazın sıcakta 5 dakika yürüsem (hele sırtımda çanta varsa ki genelde var) sırılsıklam oluyorum. Aynı şekilde yazın soğuk duş alsam bile duştan çıktıktan sonra bi yarım saat beklemeden giyinip evden çıkarsam inanılmaz terliyorum. Kendim kurumayı bekleyip oyalanırsam öyle olmuyor mesela.

Bazı insanlar terliyor yani buna yapacak bi şey yok. Hadi sadece el ya da koltuk altı gibi bölgesel bi durum olduğunda bazı geçici çözümler var bende de oralar terlemiyor, tüm üst gövdem terliyor. Benim genler karadeniz genleri, karadenizli ünlüler de maalesef genelde terlemesiyle meşhur kişiler. O şekilde açıklıyorum yani kendime demek karadeniz genlerinde bi şey var diye :d

Eforsuzluk da olabilir tabii, kendim çok spor yapan efor gösteren biri değilim normal hayatta. Belki düzenli spora başlasam yerli yersiz terlemelerim azalır
  • nundu  (28.08.23 09:53:39) 
Tiroid yüksekliği terleme yapabiliyor. Dahiliyeye randevu alıp durumunuzu anlatın bi.


  • elorelia  (28.08.23 18:54:38) 
Ben de inanılmaz terliyorum.


  • peki madem  (28.08.23 20:32:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.