[]

kanal tedavisi yenileme ve ağzın içinin aft dolması

iyi bir klinik olarak bildiğim bir yerde kanal tedavisi yenileme ilk seans oldu,iki gün sonra ağzımın içi, boğazım dahil aft doldu.

benzer bir şey yaşayan var mı? kanal açılınca çıkan enfeksiyon-bakteri vs.den mi yoksa klinikteki aletlerden mi merak ediyorum.(bu dişin kenarı amalgam dolguluydu da, o dolguyu elledi mi anlayamadım)

tuzlu-karbonatlı gargara yapıyorum sürekli ama daha fayda göremedim.

 
Ben de benzer bir duyuru açacaktım tam. Aynı durumdayım. Üç gün önce yirmilik dişim çekildi, ilk gün sıkıntı yoktu fakat dünden beri diş etimde, ağzımda aft çıktı, yiyip içmek kabus oldu.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (27.08.23 11:59:13) 
aft için aftlı bölgeye sürülen, sıkılan ilaçlardan vardı. onları denediniz mi?


  • false pretension  (27.08.23 12:25:19) 
aft ve ağız yaraları için uzun vadede çözüm geniz ve ağız florasındaki bakterileri uygun probiyotikle yeniden oluşturmak.

kanalın içinde bir enfeksiyon-bakteri olsa zaten orası anında şişer.

olmayacağını düşünüyorum ama steril olmayan bir ekipman kullanımı aft oluşmasına daha mantıklı bir sebep.
  • orpheus  (27.08.23 16:10:45) 
Bende de küretaj sonrası aft çıktı. Steril olmayan malzeme kullandıklarından mı oluyor?


  • Kahvedesu  (14.10.23 08:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.