[]

bankaların sitelerinde görülmeyen kredi kartları var mı?

diamond elit plus bilmemne kadar gibi..
çok yüksek gelirlilere verdikleri farklı bir şey.



 
amerika, dubai gibi kapitalizmin merkezi ülkelerde böyle kartlar var ancak türkiye'de gizli bir kart yok. elbette limiti inanılmaz yüksek kartlar var ama dışardan görünüşlerinde bir fark yok. örn. iş bankası maximiles black bende de var, milyarder bir türkte de var ama benim limitim 350bin tl, milyarderin limiti 50milyon tl.

sosyal statü göstergesi olarak türkiye'de genelde Amex kartlar tercih ediliyor. Bu kartlar da sadece bu karta sahip olanların gittiği en üst segment mekanlarda geçiyor, gidip dönercide bu kartla yarım ekmek et döner satın alamazsınız.
  • kent sakini  (26.08.23 19:23:43) 
Amex'te bir numara yok. K. Amerika'da herhangi bir kredi kartini alabilen herkes Amex alabiliyor. Benim kredi scorum 820-860/900 gidip geliyor. Bende de Amex var. Yillik $60.000 kadar kullaniyorumdur.

Bildigim kadariyla Amexin sadece sectigi kisilere verdigi bir versiyonu var. Basvurulup alinabilen turden bir kart degil ama yine de bir tavani vardir diye dusunuyorum.

Cok yuksek gelirliler 100 milyon $ lik yat alirken nasil odeme yapiyorlardir acaba?
  • thetruenorthstrongandfree  (26.08.23 22:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.