[]

uzaktan çalışanlar dışarıda wc işini nasıl çözüyorsunuz?

bir cafe'ye gittik bütün gün çalışmaya diyelim, wc'ye gittiğinizde tüm eşyaları toplayıp götürüp işinizi halledip geri dönüp tekrar yerleşmek mantıklı değil ama eşyaları bırakıp gitmek de mantıklı değil, siz nasıl yapıyorsunuz?




 
Ben hep aynı kafeye gittiğim için artık beni tanıyorlar. Bilgisayarımı kasanın yanına, cafe personeline bırakıyorum genelde. Diğer değersiz eşyalarımı (bilgisayar çantası, defter kalem vs.) toplamıyorum.

Kimseyi tanımıyorsanız yanınızdaki bir masaya, başka bir müşteriye de bırakabilirsiniz bence.
  • amortisman  (25.08.23 18:46:23) 
@amortisman'ın dediği gibi oluyor benimki de.
Başlarda toparlanıp tuvalete gidiyordum ama uzun süre gidip geldikten sonra masada benim gibi birkaç kişi ile göz aşinalığı selamlaşma oluyor. Onlara emanet edip gidip geliyordum. Ya da masadaki diğer kişilere söylüyordum. Ama birkaç defa boş masada iş yeri bilgisayarını bırakıp gelme deliliği de yaptım. Bir şey olmadı ama yine de önermiyorum.

  • Amaranta ursula  (25.08.23 19:54:36) 
Yan masada ya da büyük masada etrafta oturanlardan birine "bilgisayara iki dakika göz kulak olur musunuz" deyip gidiyorum


  • kobuzchu kiz  (25.08.23 21:17:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.