[]

Yine bir BES sorusu

BES fonlarini herhangi bir araci kurumun BES sistemine dahil olmadan satin alabiliyor muyuz?

Ornegin kullandigim bankanin yatirim islemlerinden dogrudan BES fonu arattigimda aradigim fonlari goremedim. BES fonu alabilmek icin illa ki BES sistemine girmek mi gerekiyor?

Bir de uzun vadede f/p olarak hangi araci kurulusu onerirsiniz?

Not: Her ay yatirim yapacagim BES fonlarini, uzun bir analiz ardindan belirledim. Aylik odeyecegim meblag da belli. ama sistemi nereden baslatacagimi, sisteme nasil dahil olacagimi bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.

Cook tesekkurler simdiden

 
Bes başlatmadan bes fonlarını alamazsın. Banka üzerinden tefas fonlarını alabilirsiniz.


  • 1917  (25.08.23 17:46:44) 
Neden beş fonu?


  • vincenzo  (26.08.23 12:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.