[]

Bu iş teklifi bir hakaret değil mi ?

Yazılım mühendisliği bitirmiş birine bir dershanenin bilgi işlem sorumlusu olma ve video editörlük yapma karşılığında (daha önce de böyle bir işte 1 yıl tecrübesi var)

haftada 6 gün 9 saat asgari ücret teklif edilmesi bir hakaret değil midir?


 
Teklif edilmesi degil bu teklifin kabul edilmesi kisinin kendisine yaptigi hakarettir.

Benzer bir durum benim de basima gelmisti. Turkiye'nin en iyi 3 universitesinin birisinden bilgisayar muhendisligi diplomasi aldiktan sonra digerinde master yaparken bir yere basvuruda bulunmustum, gorusme sonrasinda asgari ucret teklif edilmisti :)
  • sertac akin  (25.08.23 16:28:04) 
Hakaret değil, benzer işleri kabul edecek insanlar var. Nasıl 10+ deneyimli işe başvuran 2 yıllık çalışan varsa dershanede şansını denemiş. Hadsizlik tabii, savunmuyorum.
Ek olarak yerinizde olsam iş teklifini kabul eder, sonra engellerdim :)

  • Omelas'ı Terk Eden Köylü  (25.08.23 16:34:50) 
öncelikle orada iki iş var, üstüne 45 değil 54 saat çalışılıyor ve asgari ücret mi teklif ediliyor :D fazla şımarmışlar ama öğretmenlere de asgari ücret veriyorlar diye haber falan yapılıyordu zaten. Çalışan bulamayıp batması gereken yerler bunlar. (ne yazık ki biri bunu kabul edecek)


  • nhk ni youkosu  (25.08.23 16:36:18) 
Maalesef dershanelerin hemen hepsi aynı mantıktadır. Hem öğretmenler adına hem diğer personellere. Asgari ücret yine iyi bir teklif. Normalde biz, asgari ücret üzerinden yatırırız. Siz elden geri 2 bin TL geri verirsiniz diyebilirdi. Buna ek yaz dönemde sigortaya gir çık yapması, ayrı bir konu. Onu ayrı bir başlıkta değerlendirebiliriz


  • janavarorion  (25.08.23 16:47:34) 
bilgi işlem derken ne demek istiyorlar? sizin mühendis olduğunuzu anlamamış olabilirler. olmaz demeyin olabilir.


  • oyokbuyoknevar  (25.08.23 19:04:29) 
burası türkiye normal.


  • koela  (26.08.23 10:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.