[]

çok yağlı ve rozalı cilt için güneş kremi

selamlar. bu zamana kadar sayısız güneş kremi denedim, resmen servet harcadım ama maalesef hepsi çok parlama ve kusma yaptı. herkes terlediğimi falan düşünüyor :) doğru düzgün mat kalabilen bir güneş kremi bulamadım.

bu zamana kadar bunları denedim:
la roche posay invisible fluid
la roche posay oil control
bioderma photoderm nude touch (gözeneklere doldu, çok kötü göründü)
bioderma photoderm aquafluid
heliocare gel oil free
beauty of joseon stick
missha a'pieu super air fit mild sunscreen matte (çok beyaz kaldı)
solante acnes

hassas cildi yormayacak, parfüm, alkol içermeyen ama yağlandırmadığını gördüğünüz bir güneş kremi var mı? ek olarak nemlendirici öneriniz varsa onu da alabilirim. şu an bioderma ar kremini kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ama o da çok yağlı bir krem benim için. roza için de ekstra bir faydasını göremedim 2 aydır.

 
rozalıyım doktor bana solante tele-rubor'u önerdi. direkt rozayı yatıştırmaya yönelik bir krem zaten. yağlanma kısmına gelince benim de burun kısmı yağlı ama bi sorun yaşamadım bunda.


  • pide  (25.08.23 15:42:11) 
Yağlanma için niacinamite kullananbilirsiniz. %10-20 konsantrasyonlu birşey, sabah akşam temiz cilde sürersiniz. Cildin yağlanmasını dengelemeye yardımcı oluyor. Benim sadece t bölgem yağlıydı, %20’nin bayağı faydasını gördüm. The ordinary fena değil.


  • ya volna  (25.08.23 17:48:19) 
yani mat kalmasa olmuyor mu? biraz parlak gozuksun ne olacak. bence size en cok faydasi olacak sey bunu asmaniz. cunku dogru olan sey gunes kremi kullanmaya devam etmek, faydasi biraz terli gozlukmekle kiyaslayinca cok daha fazla.

asiri yaglilik konusundaki yorumum: kopuren, kurutucu yuz temizleyiciler, maskeler, asitler, tonikler falan kullaniyorsaniz onlar tam aksine yag uretimini arttirir.

nemlendirici icin cerave diyorum.
  • hot potato  (25.08.23 18:35:57) 
ben de solante'yi soylemeye gelmistim. doktor bize de onu onermisti. bembeyaz kaliyor ciltte ama ise yariyor.


  • in vino veritas  (25.08.23 18:52:49) 
bende de roza var, doktor tavsiyesiyle dermoskin acn mat kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor


  • siyah gece  (26.08.23 03:57:23) 
Daylong actinica oneriyorum. Bir de korendy e isimli kore gunes urunleri satan bir site var, dear klair kullaniyorum. Cok iyi, ama orada bir suru cesit var. Bir inceleyin.


  • rumpleteazer  (26.08.23 08:10:39) 
Henüz denemedim, bana Nivea Sun SPF50 Hassas Yatıştıran Nemlendirici Yüz Güneş Kremi 50 ml önerdiler. Ona bakarken parlama karşıtı olan çeşidi olduğunu da görmüştüm. "Nivea Sun Spf 50 Parlama Karşıtı Matlaştırıcı Etki Uv Güneş Yüz Kremi 50 ml" Yorumlarına falan bir bakın isterseniz.

www.rossmann.com.tr bunun parfümsüz olmasından çok memnunum, nemlendirici olarak kriterlerinizi karşılar mı bilemiyorum. Parfümsüz her şey ♥♥ ben.
  • hair freak  (26.08.23 10:37:45 ~ 10:38:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.