[]

İşe giriş evrakları nasıl toplanır ?

Bir dünya evrak var diğerleri önemli değil de sağlık raporları ugrastiracak. odyometri akciğer grafisi EKG falan

randevu alayım dedim 1 ay sonrasına veriyor.
sağlık raporlarını nasıl en hızlı ve ucuz şekilde çıkarabilirim ?

Yeşil kartım olduğu için sağlık sigortam varmış gibi kabul ediliyor.

 
bunlar için randevu almanıza gerek yok. en ucuzu diyorsanız devlet hastanesine gidin. tüm tetkikleri orada yaparlar. ama en hızlısı ve az uğraştıranı için insan kaynaklarını arayıp anlaşmalı hastane var mı diye sormaktır. hem uygun fiyatlı olur hem de hangi belgeleri toparlayacağınızı hastane bildiği için sizi yönlendirir. öyle bir anlaşmalı hastane yoksa nispeten küçük bir hastaneye gidip orada yaptırabilirsiniz.


  • Flybutter  (25.08.23 13:49:29) 
işyerinin anlaşmalı olduğu osgb var mı onu sorun. yoksa herhangi bir osgbye gidebilirsiniz.


  • inheritance  (25.08.23 13:57:47) 
Randevu ile değil başkan inheritanceın dediğini uygulayacaksın. Anlaşmalı olduğu yerler ucuza ya da beleşe yapıyor. Fabrikaya staja girerken falan yaptırıyorduk, kısa süren bir işlem. Osgbleri arayıp fiyat alabilirsin


  • glamdr1ng  (25.08.23 14:09:16) 
Özel hastane tabii ki. Osgb de olur. Devlet hastanesinde o işin içinden çıkamazsın. Deneme bile.


  • dissendium  (25.08.23 15:49:54) 
Bunları OSGB'lerdeden tek seferde hızlıca alabilirsin.

Ben 3 ay kadar önce yanlış hatırlamıyorsam 300-400 TL bandında tüm sağlık raporlarını almıştım. Dudullu tarafındaki OSGB'lerden birinde.
  • Lethe  (25.08.23 16:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.