[]

Araç Tamiri İçin Servis Mi Usta Mı?

Fiat Punto 2011 model aracımda airbag arızası veriyor, arka cam kilidi çalışmıyor ve araçta kontağa basınca arka silecek bir süre çalışıyor. Bunlar ciddi problemler olduğu için servise gitmeye meyilliyim ama ne düşünüyorsunuz? Ustanın çözebileceği meseleler midir? (Özellikle airbag konusu ciddi, hata kabul etmez)




 
Arka cam kilidi ve silecek için ustaya gidilir.
Airbag hatası basit sensör hatası da olabilir ama ben olsam önce hangi hata kodunu verdiğine bakarım sonra iş ciddi ise kesinlikle servise giderdim.

  • piotr  (24.08.23 09:56:38) 
airbag konusunda servisin yapabileceği sadece tespit gerisi çok pahalıya gelir.
airbag beyni hatası gibi duruyor önce oto elektrikçiye ve airbagciye gidip soketlere falan baktırmak lazım

  • alp9900  (24.08.23 10:24:58) 
hocam fiat ustası, servisi çok bir marka. bu saydıklarınızı gözü kapalı yapacak usta rahat bulunur. gidin özelde yaptırın.


  • giovanne  (24.08.23 11:17:16) 
Servise gidersen bu problemler için sağlam öpülürsün. Aracın facebook üye sayfalarına girip bulunduğun şehirdeki en iyi elektrik ustasının kim olduğunu sor.


  • useless  (24.08.23 13:15:33) 
özel servis makul

airbag meselesi sensörde bişi vardır, soketinde

cam kilidi için kilitçiye gideceksiniz

ve bunlar ciddi problemler değil. airbag sokette ya oksit olmuştur ya koltuğu sert çekince kablo ezilmiştir. gerçekten airbagse airbagciye gitmek gerekir.
  • gurur  (24.08.23 13:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.