[]

icardi'nin kalitesi nerden geliyor?

soyle dusunuyorum. bu kalitede bir futbolcu olmak icin hayvan gibi calisma, fizik, zeka, motivasyon, teknik ve tecrube falan olmasi gerek.

bu adama bakiyosun sanki bunlarin cogu umurunda degil. instagram, seyahat, imaj, taraftar sevgisi vs.. daha cok ilgileniyor gibi.

pekiyi bu adam nasil bu kalitede oynuyor?

 
o kadar da değil. tatilde bile olsa salmıyor hiçbir futbolcu 30 yaşındayken.

fiziği zaten iyi, yeteneği de var. üstüne biraz formda olunca türkiye'de şov yapıyor tabii ki ama avrupa'da zorlanabilir.

örnek wout weghorst.
  • bohr atom modeli  (23.08.23 11:26:49) 
burak yılmaz örneğini vereyim, adam sürekli çalışır ama yaşam tarzı net kro.

mesela james madison şu an tottenhamda açıp bir instagramına bakın, gösteriş budalası bir furbolcu. ama çok çalışkan vb.

icardinin fizik, teknik tecrübe yönünden bir sıkıntısı bence yok. adam psgde 2019 2020 şl finali, barcelona u16 alt yapı adamda daha ne tecrübesi olsun.

adam zaten kaliteli. antremanlarında sıkıntı yoksa, tekniği zaten mevcut.
  • mikahakkinen  (23.08.23 11:31:31) 
Ateyizler ne der bilmiyorum ama bizim orada aklımızın ermediği yeteneklere "Allah vergisi" deriz.

C. Ronaldo ile bir belgeselde basit 1-2 açıklama yapmışlardı. Sıradan bir futbolcu iki savunmacı arasında debelenirken, gözlerinin odaklanmasından beyninin algılanmasına kadar her tepkisi Ronaldo dan daha farklıydı. Messi'nin sahada gördüğü ile bizim gördüğümüz muhtemelen aynı değil.
Ben futbol oynarken topu görür göz kararı hava topuna çıkardım, bazen denk gelir kafa vururdum bazen iskalardim. Çünkü hem havaya zıplayıp hem topu takip edemezdim. Bu adam ediyor işte bu Allah vergisi yetenek bence.
  • tum haklari saklidir  (23.08.23 11:42:47) 
zaten yetenekli bir adam. bu doğuştan geliyor. bir de üstüne barcelona alt yapısından çıkmış. bunun da üstüne gelişimini serie a'da gol kralı olarak tamamlamış.


  • paintov  (23.08.23 12:03:58) 
Yetenek +1 fakat oynadığı oyundan acayip keyif alıyor. Bu çok önemli bence hırs, arzu zaten insanı bazen strese sokar ama bu başka bişi keyif


  • olaylar olaylar  (23.08.23 12:11:22) 
Adamda teknik zaten var. teknik, içgüdü ve futbol zekasıyla birleşince ortaya bu adam çıkıyor. Biri eksik olunca ortaya emre mor gibi bal yapmayan arı çıkıyor. Bu hafta sonu oynanan Trabzon maçinda mesela kaçırdığı bir pozisyon vardı, önce sol bacağiyla uzun bir adım atıp savunmaciyi ekarte etti aynı anda da sol ayağını destek ayağı olarak kullanıp sağ ayağıyla şut attı. Ben mi abartmıyorum bilmiyorum ama bana çok zekice geldi.


  • opethian  (23.08.23 13:34:21) 
Bu arkadasimiz zaten çok iyi bir futbolcu, adama Batuhan Karadeniz muamelesi yapmaya gerek yok =d su an gs'de sahadaki adamlari toplayan, sahada karakter koyan ve bir nevi kaptan gibi davranan adam. Ki bu adamin yaşadığı problemler de hiçbir zaman "kilolu, calismiyor" vs diye olmadı.

Ki nasıl adamsa alkollü atıyor kilolu atıyor, adam atiyor ve üstüne oynatiyor, yıkılmiyor.
  • logisticsmanager  (23.08.23 16:41:19) 
biri digerine otomatikman engel degil cunku.


  • baldur2  (23.08.23 16:45:48) 
Özel hayatı bu kadar çalkantılı olduğundan bu ligde.


  • put it in your appropriate place  (23.08.23 19:00:29) 
bir gs'li olarak icardi gs'ye geleceğinde özel hayatından dolayı karşı çıkmıştım.messi olsa bu karakterle olmaz arkadaşının eşine bakan adamdan olmaz diyordum.neyse adam geldi oynamaya başladı baktım hep 4 çocukla geziyor iki kız iki erkek , erkek çocuklar wanda'nın eski eşindenmiş. adam bunları da kızlarından ayırmıyor bakıyor sahip çıkıyor , yoksa adam karun kadar zengin tutar onlara bakıcı ev vs. kendi kızları ve wanda ile yaşar ya da gider başka bir kadın bulurdu. ama adam eşini ve onun çocuklarını da benimsemiş biz aileyiz diyor resmen.sonra düşündüm ben bu kadar tutkulu aşık olup herşeyi kabullenip aileyiz diyebilir miydim bilmiyorum. ondan sonra aile olma çabasını takdir ettim.


  • ercu cozer  (23.08.23 19:09:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.