[]

tıraş gurularına soru | hangi jilet?

günlük sinek kaydı tıraş için;
gilette mach3 turbo mu yoksa gilette fusion proglide mı önerirsiniz?

-mach3 turbo 3 bıçaklı.
-proglide 5 bıçaklı.
ikisini de hiç kullanmadım o yüzden kullanmış olanların yorumları kıymetli benim için.
hangisi daha sağlıklı bir tıraş sunar? fiyat olarak proglide diğerinin iki katı.

 
Sakalın gürlüğüne göre değişmekle birlikte Mach3'ün tıkanma probleminin çok az olduğunu düşünüyorum. Proglide olsa da kullanmaya devam etmedim nedense mach3'ten devam ediyorum. Fakat bazı yerlerden ikinci kez geçmem gerekiyor sinekkaydı traş için. Proglide denerim bu akşam, bu sorunu çözüyor mu bakıp tekrar yazarım olmadı.


  • taqster  (23.08.23 01:32:06) 
Mach3 sinek kaydı kesiyor. Ben sinek kaydı tıraş olacağımda ustura ve normal tek jiletli bıçak kullanıyorum ama mach3 bence oldukça yeterli. Hem kolayca kayıp gidiyor hem de temiz iş yapıyor. İki dakikada tak tak. Proglide'ı bilmiyorum ama iki katı para verecek ne avantaj sunabilir tahayyül edemiyorum. Mach3'te en sevmediğim şey şu kaygan bantın çabuk işlevsizleşmesi.


  • prole  (23.08.23 06:17:37 ~ 11:43:56) 
Her gün oluyorsanız mach 3 de başarılı sonuç verir.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (23.08.23 10:39:12) 
Ben bunların hepsini denedim. Hala inanması güç geliyor ama Gillette blue 3 milli takım serisi olan bıçaklardan aldım en son. En az tahriş edeni ve sakalı en temiz alanı o çıktı. 1 bıçağı 2 aydan uzun kullanıyorum üstelik.
Tek dikkat ettiğim şey, haftasonu 2-4 gün sakalı uzattıysam başka bıçakla kesiyorum.

  • tum haklari saklidir  (23.08.23 11:46:41) 
isterye 20 bıçaklı olsun, hiç bir tıraş tek jiletle veya ustura ile tıraş kadar performans vermez. Ayrıca en sağlıklı tıraş ta tek
jilet ile olandır.

  • mrctrk  (23.08.23 19:20:12) 
Normalde usturayla traş olan bir bünye olarak bence de blue 3 gayet yeterli.


  • yadigar  (24.08.23 10:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.