[]

Çiçekten anlayan arkadaşlara soru

Kız arkadaşıma çiçek alacağım, sardunya alayım dedim ama internette hep fide ve tohum var. Neden gönderilmiyor bu çiçek?

daha 1 aydır birlikteyiz, ilk çiçek hediyem olacak ama kararsız kaldım elden mi yoksa göndererek mi vermeli?
Çiçeklere ilgisi var, evde bakmayı seviyor o nedenle solan bir şey olmasın saksı çiçeği alayım diyorum. Ama öyle dümdüz yeşil yapraklar değil de çiçek açan hoş bir şey olsun istiyorum. Kalonche düşündüm ama evinde var, en iyi alternatif sardunya gelmişti.
Güzel çiçek demetleri var ama malum bir süre sonra solacaklar.

 
sardunya balkon cicegidir, yazin balkonlarda olan cicek ve genellikle balkonlardan sarkan saksilara ekilir, dolayisiyla ben de hic gonderildigini duymadim. bundan olabilir. alip saksiya ekip vermek daha mantikli.
ayrica alip vermek daha sik bence gondermekten.

  • songforsomeone  (22.08.23 14:37:53) 
Öneri olarak barış çiçeği.


  • Amaranta ursula  (22.08.23 14:41:28) 
Bana da göndermek daha şık gibi geldi. Sürpriz olur bayağı. www.shopier.com Şu çok güzel bence.
Bir de starliçe ve coconut palmiyesi de çok güzel olur diye düşünüyorum.

  • irene  (22.08.23 14:45:10) 
@irene, bunlar çok güzel ama alıp elden vermek lazım sanırım. çünkü kargo ile gönderiyorlar malum. kurye ile gönderseler bunları gönderebilirsim iyi olurdu :/ kargoda düzgün kalmazsa düzeltmek falan da gerekir hem.


  • six packsiz  (22.08.23 14:56:30) 
saksı çiçeği konusunda siz de katılıyorsunuz o zaman değil mi?


  • six packsiz  (22.08.23 14:57:18) 
Bu linkini verdiğim sayfa kargo ile gönderir ama sıkıntı yaşamazsınız.
Burada ise kurye işe gönderim var: bloomandfresh.com

Saksı çiçeği iyi fikir bence.
  • irene  (22.08.23 15:00:12) 
Sardunya açık hava çiçeğidir, balkonu yoksa sardunya ölür. Sardunyayı ben de çok seviyorum ve balkonumda bir süre sardunyam var ama aldıklarım hediye gibi gelmediler, hepsi böyle karton kuru içerisinde geldi, hediyeye uygun değildi. Ev içi çiçekli Antoryum güzeldir, nisbeten kolay bakım gerektirir, bir de çiçeği uzun dayanır. Alternatif de orkide tabii. Ama orkidenin yerini beğenmesi lazım. Benim evde olmadı mesela ama ofiste çok güzel açıyor kerata.


  • SiyamkedisiZorro  (22.08.23 15:04:02) 
@irene, siz daha önce bu ikisinden de alışveriş yaptınız sanırım değil mi?


  • six packsiz  (22.08.23 16:32:30) 
@siyam, antoryuma da bakacağım teşekkür ederim. Orkide evinde bir tane var ve yaprakları dökülmüş tekrar da çıkmamış. çok nazlı çiçek sanırım. güneş vuruyor ama çok da vurmuyor sanırım.


  • six packsiz  (22.08.23 16:33:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.