[]

Bu saatten sonra LinkedIn

Doktoramı bitirdim, 40lı yaşlara merdiven dayadım alanımda 10 yıllık tecrübem var ama şu torpil düzenini aşamadım. Akademiye dahil olmak istiyorum ama başaramadım bir türlü, linkedin'de profil oluşturup farklı sektörlere zıplamayı denemek için çok mu yaşlıyım ?




 
hayatta nadir seyler icin cok yasli olabilirsiniz. Bunlarin tamami fiziksel eforla alakali, yani bu saatten sonra futbolcu olamazsiniz. Ama linkedinde is kovalamaniz, bulmaniz ve calismaniz, sektor degistirmeniz icin gec bir yas yok. Biraz daha zor olabilir, hatta olacaktir cunku "comfort zone"unuzdan(turkcesini bilmiyorum) cikiyorsunuz ancak yol yuruyene gozukur, denemezseniz basarma ihtimaliniz hep 0'dir vs.


  • wallcan  (22.08.23 10:17:50) 
yaşın herhangi bir önemi yok önemli olan yetenekleriniz ve yapabileceğiniz şeyler. 46 yaşında bir arkadaşım 2 yıl ara verdiği çalışma hayatına şimdi sıfırdan 6-7 ay falan istediği işi arayıp,bulup almanya'da devam ediyor.

yaş 60-65 sonrası bir engel sadece.
  • duyurukullanıcısı  (22.08.23 10:22:57) 
Mesleğe bağlı.

Benim bir tanıdığım kompozit konusunda amerika, Avrupa'da falan doktora yapıp araştırma yapıp geldi Fransa'da havacilik firmasında çalışıyor. Yaşı da 30+ydi zaten.

Ama sallıyorum arkeoloji alanında doktora yaptiysaniz bu soruya cevap değişir.
  • logisticsmanager  (22.08.23 11:06:30) 
hayır çok yaşlı değilsiniz hatta mesleğinize bağlı olarak tam aranan profil bile olabilirsiniz. özellikle yurtdışında doktoralı olanlar ilah gibi görülüyor :) kısaca denemekten çekinmeyin.


  • axl  (22.08.23 11:15:06) 
Kesinlikle hayır; tersine doktora derecesi ve tecrübenin kıymet görebileceği ülke ve kurumlara ulaşabilmen için tek platform Linkedin.


  • Lethe  (22.08.23 11:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.