[]

Kredi Kartı Başvurumun ret edilmesi

Miles and Smiles üzerinden kredi kartı almak için bir bankaya başvurdum ama kabul etmedi ki bu bankada hesabım var ama birikimim yok. Gerçi hesap üzerinden başvurmadım. Miles and Smiles internet sayfasından üzerinden başvurdum.

Sürekli kullandığım iki kredi kartı, bir tanede hiç kullanmadığım var. 3 kredi kartın olması ret sebebi midir?

Kullandığım kredi kartları biri 30.000, öbürü ise 2.000 limitli. Kullanmadığım kredi kartı ise 5.000

Kredi notum yüksek olmasına güveniyordum açıkçası. Neden ret edilmiş olabilir? Şubeye gidip veya telefon açıp sorarsam bir cevap alabilir miyim?

 
Geliriniz düşükse toplam limitiniz de düşük olacağından onaylanmamış olabilir.


  • lancelot du lac  (21.08.23 20:43:43) 
merhaba, internet üzerinden yapılan başvurular çok sağlıklı olmaz ,gelir beyan konusundan dolayı.

En iyisi gelirinizi gösteren bir belge ile şube aracılığı ile başvurmanız.
Red sebebi sadece kredi notu ile de olmaz, gelirinizin burda etkisi büyük.
Varsa ek gelirde beyan edin, ayrıca, bankada meslek vb gibi bilgileriniz güncel değilse bunlarıda güncel hale getirin.
Bir tanıdığımız banka sisteminde ev hanımı olarak göründüğü için yaptığımız başvurular hep red geliyordu mesala ,mesleği
düzeltince limit şahandı vs .
  • mrctrk  (21.08.23 23:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.