[]

İngilizce yazışmak zorunda kalacağım online oyun?

Aslında konuşma da olsa hoş olur ama online oyunlarda pek konuşmayı sevmiyorum türkçe bile olsa.

Yazışacağım şekliyle güncel hangi oyunlar var? mmorpg mi seçmek lazım? Veya mesela arada lol oynuyorum server değiştirsem iş görür mü?


 
town of salem oyna.


  • sir gawain  (21.08.23 19:40:36) 
town of salem seni cidden konuşmaya zorlayacak bi oyun çünkü oyun gereği savunma-strateji yapman gerekiyor, bunu da iletişimle sağlıyorsun. yine de bazıları stratejik olarak sessiz kalsa da pek yeterli bir taktik değil bu.

eskiden transformice’ta fare koşturup ingilizce konuşurduk, seviye düşmüş olabilir bilmiyorum. bakmak lazım.
  • isveperver  (22.08.23 00:43:52) 
Wowa basla


  • nax  (22.08.23 15:44:27) 
town of salem bu amaç için güzelmiş ancak keyif alacağım bir oyun değil :/

@nax, wow a girersem çıkamam diye korkuyorum :| ayda 300-400tl de veresim yok sanırım. oyunda başlarda denk geleceğim ve konuşacağım insanlar çoğunlukta mı?

başka tavsiyeler de bekliyorum. nedense mmorpg tarzı daha hoş olurmuş gibi geliyor. görevler, ticaret, muhabbet daha fazla dönüyordu 10 sene öncesinden hatırladığım kadarıyla. tabi bir de free olursa sevinirim veya tek seferlik satın alımlı bir şey.

ama şuan populer, kalabalık bir tane var mı bilmiyorum.
  • ananiyimioguz  (31.08.23 21:05:32 ~ 21:14:34) 
FPS ve sesli konuşmalı olur dersen Squad var oyunun işleyişi gereği sürekli iletişim kuruluyor arada geyik çevirenler de oluyor düştüğün mangaya bağlı olarak. Ben de başka oyunlarda pek kullanmam sesli chat ama bunda baya kaptırdığım oluyor. Taktiksel fps falan olması korkutmasın o kadar ciddi değil değişik bir ortamı var toksik yok denecek kadar az genelde herkes dalgasında csgo cod gibi gelmesin aklına yani.


  • klakie  (01.09.23 04:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.