[]

Doymamam skandalı

Bu ara hiç doymuyorum. Bugün yediklerimi sayayım.

Bir Cornetto.

Tam ekmek tavuk döner ve ayran.

Mc Donald's buzlu bir içecek. Hatta buna 2 diyebiliriz.

3 top dondurma.

Sonra bir Liptop ve küçük bir cips.

Sonra yine 3 top dondurma.

Sayamadığım kadar şişe su.

Bunlar az mı çok mu? Niye doymuyorum?

 
Hocam bu yediklerinizde doyurucu olabilecek tek şey tavuk döner, o da bütün günü kurtarmaz tabii


  • psipsipsi  (20.08.23 21:43:40) 
Valla çok olmasına çok da hepsi sağlıksız çöp yiyecekler. Sağlıklı bir şeyler yeseydiniz bence daha uzun süre tok kalabilirdiniz.


  • japon balığı  (20.08.23 21:44:04) 
Yukarıdakilere ek olarak genel olarak ıvır zıvır atıştırma yemekler yediğiniz için o yemek yedim hissiyatı da gelmemiş olabilir.


  • peki madem  (20.08.23 21:47:58) 
Döner hariç doyurucu bir şey yok.
Şekerli şeyler de doyurmaz.

Alıntı :
Biyolojik olarak enerji ihtiyacı sonucu oluşan açlık durumu homeostatik açlık olarak tanımlanmaktadır.
Enerji ihtiyacı olmaksızın lezzetli besinlerin tüketiminden sağlanan haz amacıyla besin tüketimi durumu ise hedonik açlık olarak tanımlanmaktadır.
  • diyecevaplandı  (20.08.23 22:00:15) 
doymama sindirim sistemi rahatsizligi semptomu olabilir


  • sttc  (20.08.23 22:25:42) 
Yediğiniz şeyler ani şeker yükselmesi için yapıp hemen acıktıran karbonhidratlı ürünler. Yedikçe yiyesiniz ondan geliyor muhtemelen. Beslenme tarzınızı değiştirip ağzınızı karbonhidrattan temizlemeniz gerekiyor.


  • naksidil  (20.08.23 22:28:11) 
Doner haric yemek yok. Bununla doyulmaz ve insanlar zaten böyle kilo alıyor çünkü ivir zivir yiyip doymayip bir de yemek yiyorlar.


  • logisticsmanager  (20.08.23 22:33:11) 
sağlıklı beslenmeme skandalı...


  • motosiklet burclu adam  (20.08.23 22:54:46) 
Bu yediklerinizi ıslatıp hamur yapsanız, hepsinin toplamı avuç kadar birşey olur. Tabii yetmez.

Lifli yiyecekler ve sebze deneyin.
  • alfired  (20.08.23 22:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.