(6)
Icardi’nin yanından ayırmadığı şey
Ya bu adamın fotoğraflarında sürekli görüyor ve merak ediyorum sanki bir tütün tüketme cihazına benziyor ama antremana bile getirince artık dayanamadım sizlere danışacağım. Görsellerdeki şey nedir bilen var mı acaba?https://ibb.co/2Pd7WGnhttps://ibb.co/JKw2c4R
Ya bu adamın fotoğraflarında sürekli görüyor ve merak ediyorum sanki bir tütün tüketme cihazına benziyor ama antremana bile getirince artık dayanamadım sizlere danışacağım. Görsellerdeki şey nedir bilen var mı acaba?
ibb.coibb.co
0
yemek.com3dsky.orggüney amerika'da tüketilen bir içecekmiş. kendisi de arjantinliydi yanılmıyorsam.
0
mate aynen. denedim hic sevmedim ben. mozart in the jungle'daki basrolun mate tutkusundan etkilenip yapan yer arayip denemistik demek ki hepsi boyle.
0
mate çayı
arjantin ve latin amerikada ünlü genelde. istanbulda'da bulursun gerçi
0
Türkiye'deki çay tutkusu gibi arjantinde mate tutkusu var. Deli gibi tüketiyorlar
0
mate +1
güney amerikalı bütün arkadaşlarım elinde bununla geziyor. pipetli özel bir bardağı oluyor. arada bana da içiriyorlar ama içmesem de olur, pek sevmiyorum ben. azar azar sıcak su koyarak içiliyor. o yüzden termosun içinde sıcak su da hazır oluyor yanlarında.
0
mate demeye geldim.
Tribüncü ve icardi sever olarak bir bunu bir de galatasaray logolu özel termosunu yanından ayırmaz. Sanki bir şehrin tüm umutları gibi.
0