[]

Çalışanları Skype’tan Takip Eden Yönetici

Birkaç defa denk geldim. Yöneticim çalışanlarının Skype durum değişimini takip ediyor ve ne zaman online olurlarsa bir popup beliriyor ekranda. Mesela 10 dk away kaldım, sonra tekrar available oldum, ona bildirim geliyor. Ben genelde soru soracağım kişi away ise bunu kullanıyorum ki adam gelir gelmez hemen yazayım diye. Ama o herkese yapıyor. Bu yolla kimin çalışıp kimin çalışmadığı ölçülebilir mi ki?




 
Saçmaymış hiç away yapmam o zaman. İş ne ki skype sürekli açık mı olmalı?


  • herp  (20.08.23 18:35:57) 
yoo skype’ın açık olasını. gerektiren bir işimiz yok ama zaman zaman uzaktan çalışıyoruz.


  • french lover  (20.08.23 18:38:22) 
Zorunda değilsem sürekli çevrimdışı yaparım o zaman. Hafif hastalıklıymış skypetan bu şekilde takip etmeye çalışmak.


  • herp  (20.08.23 19:08:36) 
uzaktan çalışma bazı patron şirketlerini deli etti. Yani illa çok istiyorsa şirket bilgisayarı verip mouse hareketlerini falan da izleyebilir.

Benim arkadaşımın çalıştığı şirket pandemi başındayken Discord'da sese girmelerini istiyordu, baya 8 saat seste duracaksın anlık konuşulacak cevap vermezsen orada olmadığın ortaya çıkacak falan. Sizinkinden daha hastalıklı bu mesela :D Sonra bıraktılar gerçi.
  • nhk ni youkosu  (20.08.23 19:48:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.