[]

Guney Fransa Turu

Eşimle birlikte Eylül ayı sonunda 11 gün sürecek bir güney Fransa turuna çıkacağız, genç ve çocuksuzuz. İndirimden biletlerimizi aldık. Gidiş ve dönüş Lyon'dan olacak. Oradan Lyon'dan Avignon'a geçip burayı gezdikten sonra araba kiralayarak Nice ve Saint Tropez sahiline gitmeyi planlıyoruz. Nice'e yakın Eze, Saint Paul de mons
Antibe, Menton ve Monaco'yu gezeceğiz. Aix en provence de rotamızda. Bunun dışında öneri ve tavsiyelerinizi rica ederim. Şurayı görmeden dönmeyin, şurada şu mutlaka yenir içilir, araba kiralamayı şuradan yapın vs gibi.

Şimdiden teşekkürler :)

 
Yeme içme çok bir şey diyemem, benim hanım bakıyor o işlere.
Avignon +1 kesinlike.
Onun dışında lyon doğusunda annecy ve Aix-les-Bains.
Avignon'dan aşağı inerken arles olabilir.
Lyon yakini grenoble'da chartreuse için.

Ama bunlar içinde en en görülesi annecy. Süper bir yer.
  • logisticsmanager  (20.08.23 17:26:18) 
@logisticsmanager Çook teşekkürler, özellikle Annecy'e bayıldıkkk :)


  • gergedan  (20.08.23 22:06:56) 
Arabayla gelecekseniz haftasonu gitmeyin :( bir tane yer altı park yeri var. Kapisinda 20 araba falan sira olunuyor. Hayatimda bir kere haftasonu gittim bir daha gitmem.

Bakin orada little italy pizza var, baya iyi.
Onun dışında pedalo kiralayin gölde 1 saat. Yuzedebilirsiniz hava iyiyse ama mayo giymek için yer yok haliyle havlu altindan anca.

Lyon'da bolca yiyin :)
  • logisticsmanager  (20.08.23 22:38:52) 
Sakın arabayla gezmeyin, Nice Cannes Monaco tarafını boydan boya gezen tren hatti ve köylere otobüsler var. Ulaşım çok rahat. Arabayla park yeri derdi ve acayip fiyatlara otopark sorunuyla ugrasacaksiniz. Sakın ve sakin araba kiralamayın. Nice'e ağırlık verin, Cannes sahilleri de çok iyidir. Villefranche sur mer'e kesinlikle gidin. Sandvicler ve paniniler güzeldir, Nice'de dondurmalar harika, ayrıca gece hayatı da çok keyiflidir.


  • adventchant  (21.08.23 01:03:37) 
Bu turun aynısını yaptık arabayla, çok rahattı; araba olması hiçbir sıkıntı yaratmadı. Lyon’dan kiralamıştık biz de. Ek olarak, arles, cannes, marseilles ve Monaco vardı. Menton en az görmeye değerdi diyebilirim. Arles’i eklemenizi öneririm, çok uzatmıyor zaten. Corbusier hayranıysanız Marsilya da eklenmeli, bir de yol üzerinde La Tourette manastırı. Nice’te old towndaki chez palmyre restoranı şiddetle öneririm.


  • eileengray  (21.08.23 01:38:33) 
Herkese çok teşekkürler, notlarımı aldım :)


  • gergedan  (23.08.23 11:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.