[]

4K Bluray okuyucu yazıcı

Bluray okuyucu yazıcı arıyorum, 4K film izlemek, yedek almak için.

Şu alınır mı?

www.amazon.com

Yer ABD.

 
pioneer iyi markadır zamanında dvd-rom'unu uzun süre kullanmıştım.
Fakat LG vs. başka şeylere bakarken şu yorumu gördüm:

"watching 4K UHD blu-rays on PC is now impossible without old hardware. Intel SGX hasn’t been in the last several generations of Intel cpu outside of their Xeon series (which you probably don’t have) and it is REQUIRED to play UHD discs. To be clear, this is not a cpu power issue. It’s a DRM certification, an anti-piracy measure, that was so poorly implemented that it destroyed the ability for legal copies of movies to be watched on PC."
dar.vin

böyleyse diski okusa bile izleyemeyebilirsiniz. Çeşitli yazılımlarla aşılıyor mu bilmiyorum.

Aslında yedek derdiniz olmasa (veya sırf yedek için bluray yazıcı alıp izlemek için başka alet alsanız) izlemek için ps4-5 veya xbox falan gayet iş görüyor.
  • nhk ni youkosu  (19.08.23 11:44:26 ~ 11:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.