[]

L-Manyak'da eski bir bölüm

ya böyle filmlerin L-Manyak formasyonu olurdu matrix, yüzüklerin efendisi falan. karikatür halinde filmi bir daha oynatıp karikatür olarak dalga geçerlerdi.

o bölümün ismi neydi ya? çizen kimdi?


 
Alpay Erdem - Film Tanıtıyorum


  • buzbebek  (19.08.23 00:49:21) 
yok baya 6-7 sayfa karikatür çiziyorlardı eski birde 2003-2004 falan olması lazım.


  • duyurukullanıcısı  (19.08.23 01:22:03) 
Faruken Bayraktare - rezil-i rüsvan


  • yadigar  (19.08.23 03:32:50) 
soner günday - holivut bişesi
yüzbaşı albırt

  • dorian greyfurt  (19.08.23 04:04:11) 
Faruken Bayraktare rezili rüsvan doğru cevap.

Öncelerde özgün hikayeler çizerken daha sonra karakterler bulduğu sihirli bir dvd ile filmlerin içine girebilmeye başlamıştır. Cildini bulabilirsiniz hatta cildin kapağında da matrix varmış.

Daha ufak ihtimal Levent Çanga'nın tırt star serisi de yine hollywood aktörlerini kullanarak geyik yapardı fakat karikatürden ziyade daha resim çizimlerle.
  • hedep  (19.08.23 12:19:37) 
rezil-i rüsvan'i online bulabilme şansımız var mı? bu yüzüklerin efendisi ve matrix bölümlerini okuduğumu hatırlıyorum lisede.

yabancı bir arkadaşıma göstereceğim. o sebeple lazım. özellikle lotr veya matrix
  • duyurukullanıcısı  (19.08.23 12:26:08) 
cbr formatında varsa vardır o şekilde aratınca bi kaç eski forum postu çıkıyor kimileri aktif olabiliyor hala.

Bi tane çok eski lemanyak cbr arşivi vardı hatta buradan da bi arkadaş atmıştı linkini ona ulaşırsanız orada olma ihtimali var.

Sahaflarda da 20 lira cildi bu arada daha kolayınıza gelebilir nadirkitap'da var.
  • hedep  (19.08.23 13:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.