[]

temiz eski model 4*4 bulmak imkansız mı ?

bu 2000-2005 model rangerover - bmw x serileri falan çok hoşuma gidiyor ama biliyorum ki internetten bunları alsak sadece son sahibi oluruz.

bu tür araçları temiz bir şekilde bulabilme imkanımız var mıdır? illa eş dosttun unutulmuş garaj arabalarına mı bakmamız lazım ?


 
range rover ve bmw o yaşlarda en problemli arabalar ben olsam Kia sorento bakardım açıkcası. Şuanki türkiye şartlarında son sahibi olarak elinizde patlayacak araç yok el arabası olsa o bile satıyor.


  • alp9900  (18.08.23 15:51:00) 
range rover demek sorun demek piyasanın en sorunlu ama en popüler 4*4ü. bmw daha az sorunludur ancak en alınmıcak 2 3 markalardandır.


  • mikahakkinen  (18.08.23 16:33:29) 
Kuzey Amerika'da bu tur araclarin yenice bile olsa, ikinci elleri icin "saatli bomba" tabirini kullaniyoruz. Sen 15-20 yasindakilerini ariyorsun :)

Eski bmw ve range roverlerin motor tasarimlari hep overengineered. A parcasini degistirmek icin komple motoru cikartiyorsun, B parcasini degistirmek icin komple motoru indiriyorsun, ufak bir elektrik islemi icin tum on konsolu cikariyorsun...

Range Roverimi tamir ettirdigim bir tamirciye tesekkur edip, onu diger range rover sahiplerine tavsiye edecegimi soylemistim. Tamirci bana bir daha dukkanimda Range rover gormek istedgini sanmadigini soylemisti :)
  • thetruenorthstrongandfree  (18.08.23 17:45:54) 
bu markalar yerine japon modellerine bakmak lazim, en azindan motor tarafinda daha guven verir japonlar. garajda unutulmus arabalarin da derdi bitmiyor. bir tarafini duzeltiyorsun diger taraftan mizmizlanmaya basliyor.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (18.08.23 18:19:17) 
Ben geçen sene suv bakıyordum 2004 mü 2005 mi tam hatırlayamadım 70.000 km de bir santa fe bulmuştum. adamı aradığımda satılmıştı.

bulunur ama zor sürekli bakmak lazım internete
  • slm ben yalnız komando yasin  (18.08.23 19:08:56) 
Hocam ben jeep wj aldım 2.7 crd Ankara'da bildiğim bir ustadan, illa düşük km demek temiz demek değil önemli olan geçmişi bilinen bakımları düzgün yapılmış olanı bulmak 3 5 fazla verip almak. Ben çok memnunum ailece tüm ihtiyaçlarımıza cevap veriyor. Şehrinize göre referanslı bir usta bulup alınabilir.


  • mirty  (18.08.23 23:03:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.