[]

Abd Pearl Harbor Saldırısı'nı biliyor muydu?

Abd Pearl Harbor Saldırısı'nı biliyor muydu?

tr.m.wikipedia.org

Birçok komplo teorisyenine göre biliyordu ve savaşa girmek için bildiği halde önlem almadı kimilerine göre de bu sadece asılsız bir iddia komplo teorisi sizler ne düşünüyorsunuz bence Abd Pearl Harbor Saldırısı'nı biliyordu ve bilerek önlem almadı

 
Genelde böyle şeyler için komplo teorisi denir ama zaman içinde ortaya çıkan gerçekler, deliller konuya yakın kişi veya yetkililerin açıklamaları ve ciddi şüpheler söylenenlerin çok aksi yönşnde gerçeklerin olduğunu ortaya koyuyor.

Özellikle ABD gibi pragmatist bir ülke, herhangi bir müdahale yapacaksa bunu en baştan bir nedene dayandırmaya çalışır. Mesela
İkiz kuleler saldırısı dünyada İslam fobisi oluşturmak ve ortadoğuya yeniden şekil vermek için yapılan bir hamledir. Kendi araştırmacı gazetecilerin konuşmaları ve internette bu yönde hazırlanan videoları zamanında gördüm.
CIA, FBI gibi yapılar da böyle bir olayın öncesinden habersiz olamazlar.

Yine ABD'nin Saddam'ı düşürüp Iraktan çekileceğini söylediği zamanlarda belli yerlerde patlatılan bir kaç bomba Irakta uzun bir süre daha kalacağının habercisi olmuştur.
Şu an bile ABD Ortadoğu'da eskisi kadar etkin değil suudlar da onları pek dinlemez oldular ama baktılar ki Çin'in bölgede etki alanı genişliyor yeniden başka bir dizayn arayışına girdiler.


O nedenle, pearl harbor saldırısından sonra olanlardan en önemlisi neydi diye bakarsak ilk akla gelen ABD'nin atom bombalarını kullanması olabilir.
  • diyecevaplandı  (18.08.23 10:32:33) 
Biliyordu.


  • sonayaklastik  (19.08.23 01:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.