[]

8 günlük Polonya’da kalış süresi ile daha uzun kalınabilir mi ?

8 günlük Polonya gezisi için vize başvurusunda bulunmuştuk.3 haftalık vize çıkınca biz de bilet tarihini 4 gün uzattık fakat pasaportta sekiz gün yazıyormuş Polonya’da kalış süresi için pasaport polisi söylediğinde farkettik sorun yapmadılar. Polonyada daha uzun süre kalırsak ne olur ya da başka bir schengen ülkesine gitsek sonra Polonya’dan çıkış yapsak pasaport kontrolünde sorun yaşar mıyız ?




 
çıkarkeni bilemem ama bir daha vize almak istediğinizde ciddi problem olur vize kuralları ihlali.


  • Flybutter  (17.08.23 20:03:20) 
Nerden çıktığınızın önemi yok çıkarken ceza ödersiniz , tekrar vizeyi baya zor alırsınız.


  • wallcan  (17.08.23 20:50:03) 
www.schengenvisainfo.com

www.strazgraniczna.pl

travel.stackexchange.com

www.mynta.nl


Çıkarken kesinlikle farkina varacaklar. Bu noktada ceza odemeniz olası. Bunun dışında bir sonraki vizede sıkıntı yasayacaksiniz.

Okuduğum her şey bunu söylüyor. Kısacası evet sorun yasarsiniz.
  • logisticsmanager  (17.08.23 21:12:30) 
Valla kolay gelsin zor durum. Vizede geçerlilik süresinden daha önemlisi kalış süresi "duration of stay" dir. Ve kalış süresini aşarsanız, kaçak durumuna düşersiniz; sonrasında da sağlam ceza ve vize alma konusunda zorluklar da sizi bekler.

Bileti tekrar değiştirmenin yoluna bakın bence.
  • yeninesiltupcu  (18.08.23 03:38:11) 
size 3 hafta içinde kullanılabilecek 8 günlük vize verilmiş anlıyorum. Dolayısıyla 8 günü geçerseniz ülkeden çıkarken sorun olmaz ama bir sonraki vize başvurusunda sorun yaşayabilirsiniz.


  • piotr  (18.08.23 10:19:21) 
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bileti değiştirdim.


  • Pleiades  (18.08.23 22:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.