[]

Özdere'den Kuşadasına geçiyoruz, bu akşamlık nereye gidelim?

Merhaba egeliler, sabah aquapark ile ilgili danışmıştık, bazı dostlar yazdı.
Akşam 8 ile gece 12-1 arası kuşadasında olacağız. Bir anane ve 4 yaşında çocuk da var, 5 kişiyiz.
Nerelerde dolanmamızı önerirsiniz. Ve ne çok ucuz ne de çok lüks olmayan, güzel manzaralı ya da tadı lezzetli mekan öneriniz var mıdır? :) İntertim çok yok, araştırmaya fırsat bulamadım.


 
Kuşadası merkezin çarşaflısı meşhurdur. çarşıda yiyebilirsiniz. kaşarlı karışık sandviç aslına bakarsanız ama meşhur işte :) güzel ve doyurucu da aynı zamanda.
çok uzun vaktiniz olmadığı ve yanınızda çocuk da olduğu için alkollü restoranlar vs. gitmek ister misiniz bilemedim. zaman kısıtı var gündüzden yorgun olacaksınız da.
çarşıda dolaşıp kafelerde oturup kale içinde bir iki bira içebilirsiniz belki. küçük canlı müzik yapan yerler var. hiç riske atmayalım derseniz jollyjoker var.
çok adalı değilim ama kale içinde de mekanlar var. genelde yüksek sesli bam bam müzikli yerler.
ha bir de çarşı girişinin hemen karşısında iskele gibi bir yerin üst katında balıkçı vardı. salaş alkolsüz güzel taze balık salata yiyebileceğiniz denizin hemen üstünde bir restorant. gerçekten salaş ve uygun fiyatlıydı. balık ürünleri de tazeydi. orada salata balık vs. yiyip çarşıyı gezebilir, kafelerde ya da sahilde oturup dondurma yiyip bir şeyler içebilirsiniz.
iyi eğlenceler.
  • erty_ksk  (18.08.23 07:56:55) 
erty_ksk'in dediği balıkçı halinin üst katındaki yer güzeldir, deniz kıyısında, manzarası güzeldir, hemen dibinde balıkçı tekneleri, onların arka fonunda nova scala, cruise gemi yanaştıysa farklı, gemi yoksa alabildiğine açık deniz, ortam salaş, fiyatlar uygun ama lezzetli. en son bira vardı, balık dışında gözlemesi efsanedir. amma velakin ben de gitmeyeli uzun zaman oldu, en son kapandı diye duydum ama bi gidip bakın mutlaka, kapanmışsa o meydana bakan balıkçılar alternatif olabilir.

kuşadasına gidip pide mi yenir demezseniz marina tarafında ayhan usta diye bir yer vardı, çok güzel kaşarlı kuşbaşılı pidesi olur (du, uzuun zamandır gitmedim). fiyatları ortalamanın üstündedir yalnız.

aaa bi dakka, scala vova'yı geçip güvercin adaya doğru yürürken hemen scala novanın dibinde, çocuk parkının önünde dondurmacı vardır, oranın dondurması çok güzeldir. hem deniz kıyısında banklarda oturup dondurma yersiniz hem de bebiş parkta oynar.

gezilecek yer kervansaray, çarşı, kale içi barlar sokağı, sonra güvercinadadan marinaya kadar deniz boyunda yürüyüş. başka da bi atraksiyon yok kuşadası merkezde.

ertesi gün için tavsiye vereyim, milli parka gidin.
dönüş için de yolunuz oradan geçerse selçukta ciğer yiyin.
  • halanne  (18.08.23 10:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.