[]

izmir aydın hastane sorusu - üroloji

selamlar, babamda prostat kanseri süphesi görüldü ve biyopsi istendi.
babamlar 3 ay önce istanbul'dan kusadası'na tasındılar. bu zamana kadar hep istanbul'da yasamıslardı, o nedenle biraz sudan cıkmıs balık gibiler. yol yordam bilemiyorlar. kusadasinda özel bir hastanede MR cekildi ve simdi nodüller icin biyopsi istendi. Doktor izmir'de yaptırın demis.

Simdi babamin özel saglik sigortası yok, emekli, özel hastanelerin fiyatları belli. ilk tercihimiz izmir/aydın iyi bir devlet hastanesi ve ürolog bulmak. ama ürologdan randevu almayı gectim günlerdir mhrs bile acılmıyor, biz bu doktorlara nasil ulasabiliyoruz? o bölgede yasayan bilenlere sorum, devlette yakın zamanda biyopsi randevusu bulma sansımız var mi sizce?
bir de tabii asil sorum iyi hastaneler hangileridir, ürolog önerisine de acıgım.

Eger devlet zor derseniz, özel nereyi tavsiye edersiniz, oralari hic bilmedigim icin nereden bakmaya baslayacagimi bile bulamadim.. öneriler icin simdiden tesekkür ederim.

 
Geçmiş olsun. İzmir Eşrefpaşa Hastanesi var. Görece devlet hastanelerine göre daha az yoğun oluyor. hstsira.izmir.bel.tr linkinden tc kimlikle randevu almayı deneyebilir misiniz? doktor ya da üroloji bölümü hakkında bilgim yok ama iyi iş yaptıklarını söyleyebilirim.
Ege- 9 Eylül hastanelerine de bakıp tanıdık varsa randevu bulabilirseniz iyi hastanelerdir.

  • erty_ksk  (17.08.23 14:11:49) 
aydında adnan menderes üniversitesi hastanesinde üroonkoloji bölümü var, allah korusun eğer prostat kanseri çıkarsa tedavisini burada devam ettirmek için şimdiden burada biyopsi olsa daha iyi olur sanki.
ehastane.adu.edu.tr bu linkten ürolojiye randevu alabilirsiniz, bence normal değil öğretim üyesi muayenesi alın, normal poliklinik randevuları sağlam adamı bile öldürür. hiç gitmedim ama erhan ateş'i iyi diye duymuştum daha öncelerden. servise göre değişse de 300-500 tl arası oluyor özel hoca muayaneleri. ilk muayeneyi hocaya olur, tahlilleri vs sonraki takibini servisten yaparlar.
kuşadasından belediyenin sarı dolmuşlarına binerlerse hastanenin önünde inerler. araba yoksa tek vasıta ile ulaşım da kolay olur.

geçmiş olsun.
  • halanne  (17.08.23 15:16:50 ~ 15:17:28) 
@halanne, dediginiz gibi yakın olması cok avantaj. Erhan bey'e baktım dolu gözüküyor, bu sistemden nasıl alınıyor biliyor musunuz? belli saatlerde mi acılıyor acaba randevular?


  • kaputt  (17.08.23 15:48:19) 
doktorun adının karşısındaki dolu yazan kutuya tıklarsanız haftalık programı çıkıyor, oradan sonraki haftalara doğru ilerletebilirsiniz.
ama şu an sistem çöktü sanırım, ben de giremiyorum.
bir de eğer hiç boş gün görünmüyorsa hoca izinde olabilir.
tam hatırlamıyorum ama sanırım ya cuma ya pazartesi bir sonraki haftanın randevu planı da açılıyordu.
alternatif olarak 444 1 256 numaradan arayıp randevu alabilirsiniz.
  • halanne  (17.08.23 16:05:38) 
tamamdır cok tesekkürler ben takip edecegim.


  • kaputt  (17.08.23 17:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.