[]

Bir haftadir teklif gelmedi mail atayim mi

Merhaba duyuru,

Bir isyeriyle uzuuun bir mulakat surecindeydim, temmuz basindan beri:

* IK ile ongorusme
* Codility'ten yarim saatlik bi test
* Lab ortaminda bi task (3-4 gunluk)
* Bu task'i anlattigim teknik gorusme
* Abartili bi ingilizce testi (2 saat)
* IK ile bir gorusme daha

Gecen carsamba bir hafta icinde teklif gelir demislerdi ama su an persembe :( Sizce sormali miyim maille yoksa bekleyeyim mi. Istifa edicem diye planlamistim mevcut isyerimde her gun zorla is yapiyomusum hissediyorum.

Bi de normalde her asama sonrasi geri donus ertesi gun oluyordu, bu kadar beklettiklerine gore ret yemem bu noktada di mi :(

 
Arayın hocam direkt, süreç ile ilgili gelişme var mı diye sorun


  • subaqua  (17.08.23 10:27:39) 
aynı zor süreci onlar da yaşadı, bu kadar emek verip istediği adayı bulduklarını düşünüyorlarsa mutlaka size ulaşırlar.

bence pazartesine kadar iletişime geçmeyin.
  • nuisance  (17.08.23 10:49:58) 
mülakatın sonraki aşamasını organize etmek mülakatı yapan kişinin insiyatfinde ama teklif biraz daha karmaşık prosedür. yönetim onayı vs. bekleniyordur bence. olumsuz bir dönüş yoksa süreç olumluya çok daha yakındır bence. tabiki sormaktan zarar gelmez..


  • axl  (17.08.23 10:50:36) 
İmzalı Teklif için imza yetkisi olan kişinin izinden dönüşünü bekliyor olabilirler bence bu hafta aramayın haftaya arayın


  • condom kurşunu  (17.08.23 14:09:12) 
Başka bir yerden de dönüş bekliyorum diyip arayın bence, en azından onlar da sizi kaybwtmek istemez


  • esinikaybetmiscorap.  (17.08.23 18:19:27) 
Atmazdım ben. Rezalet.


  • dissendium  (17.08.23 18:34:19) 
@dissendium nesi rezalet süreci sormak mı anlamadım


  • aguen  (17.08.23 19:25:38) 
Bu kadar uğraştırmışlar sizi. Zaman, emek harcamışsınız. Hâlâ bekletmeleri rezalet. Ben olsam kara listeye alırdım bu yeri.


  • dissendium  (17.08.23 20:37:49) 
Esinikaybetmiscorap +1

Ben hep öyle yaparım, hep de olumlu sonuç verir. Ya size der ki “onay bekliyoruz bıdı bıdı” ya da der ki “farklı bir adayımız biraz daha öne çıktı sizi de bekletmek istemeyiz isterseniz diğer teklifi değerlendirin”
  • irene  (17.08.23 20:39:41) 
dostum bu kadar üstüne düşünüp stres yapma. size saatlerce vakit ayırmışlar bunun bir maliyeti de var.

siz mail attınız veya aradınız diye size gelecek olan teklif gelmemezlik yapmaz. canınız nasıl isterse öyle davranın.
  • bapyemir  (17.08.23 20:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.