[]

Kullanilmayan alaturka tuvaleti depo yapmak

Tuvalet tasini kapatmak icin kullandiginiz bir aparat var mi? Nette baktiklarim pek icime sinmedi, gidip mobilyacidan suntalam falan mi kestirsem?




 
eğer tadilatla kapatmayacaksanız arada sırada açılabilir olsun.

öncelikle deliğe şu fare gelmesin diye takılan bir aparat var ya, ondan takın. sonra da üstüne sunta kestirip kapatabilirsiniz.

ama o sunta arada sırada biraz kenara çekilebilir olsun. 2 haftada bir çekip biraz su dökün ki tuvaletin içindeki deve boynunda su kalsın, orası hiç kurumasın. yoksa çok fena koku gelir oradan.
  • kibritsuyu  (17.08.23 00:33:53) 
2 sene once sifirdan yaptirdik tuvaleti ama evdekiler kullanmiyor, ben de orayi kucuk bir depo gibi kullanayim, elektrikli scooter sarj istasyonu gibi kullanayim diyorum. aparat var, ölçüsünü alayim da oraya o zaman bir sunta kestireyim.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (17.08.23 00:52:20) 
çöp poşetine kum doldurup delik üstü kapattım. üzerine de mdf koydum depo yaptım o odayı. 2 de raf yaptım duvara. evin her yükünü aldı.


  • dorian greyfurt  (17.08.23 01:31:37) 
osb plaka ile zemini kaplayabilirsin.

veya

bi poşet tıkıp ağzına, kedi kumu vs. koyabilirsin

veya

beton döküp doldurup, zemini düz beton yaptırabilirsin.

milyon tane alternatif var.

ben tuvalet ağzını kapayıp, üzerine tahta plaka keserdim sanırım. koku vs. gelebilir zira.
  • gurur  (17.08.23 11:07:12) 
Alaturka tuvaleti bizde iptal ettik: Deliği kapattık, üzerine de duvardan duvara, sıfıra sıfır 10mm çelik levha kestirdim. Eski usul duvarın tepesinde duran açık sifonu, lavabo ve duvar sabitlemelerini, ve de musluğu söktüm. Şimdi çamaşır ve kurutma makineleri üst üste duruyor. Makinelerin üstüne yine duvardan duvara sıfıra sıfır 18mm sunta kestirdim, altlarına da 40×40mm L dirsek koyup sabitledim. Üzerine temizlik malzemelerini koyuyoruz. Ha, kapıyı da söktüm, sürgü kapı yaptım. Hep kapı arkası boşluğu kullanıyorum hem de lavabo üzerini: karşılıklı 30*60cm tahta kestim, üzerine günlük kullanılan temizlik malzemeleri, duvarın tekine de ıvır zıvır astım.


  • mahsus mahal  (17.08.23 13:57:17) 
Kapattım 6ay sonra kapatmasaydın bak misafir geldi nerde yapacak dendi ve ufak ufak salvolar geldi. Genelde hanımlar söktürtür. Ya da benim gördüğüm bu oldu


  • hunharca ben  (17.08.23 16:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.