[]

telefonu satmanın en güvenli yolu nedir?

eşime yaklaşık 1 sene önce xiaomi 11 marka telefon aldım. telefonu güvenli olarak nasıl satabilirim. mediamarkt tarzı firmalar değerini verir mi?




 
Telefonu sifirlamayi unutma. Sifirlayinca senden email sifre isteyebilir onu degistirmesi i ogren yeni sahibine oyle ver yoksa ortada kalir acamaz telefonu


  • Slynmaster  (16.08.23 11:00:57) 
içinde özel fotolarınız varsa format atsan dahi android telefonlarda erişilme ihtimali var.


  • nuisance  (16.08.23 11:31:45) 
havale ile satma, sonra havaleyi geri çekiyorlar.
parayı nakit al başka şekilde asla satma

  • eja  (16.08.23 11:35:39) 
letgo, sahibinden koyup yüz yüze satacaksın.
havaleyi kimse geri çekemez öyle bir dünya yok. ancak mesai saati dışındaki eft talimatı iptal edilebilir. senin hesabına giren paranın geri alınması diye bir şey yok.

  • yazar yazmaz yazan yazar  (16.08.23 12:10:21) 
telefonu sıfırlayıp bir tane uyduruk hesapla yeniden kurulum yapın. bu hesapla memory wipe yazılımlarından birini indirip boş görünen bellek alanlarını tekrar sildirin.

fabrika ayarların döndürülen ve galeri-dökümanlar vs boş görünen telefonlardan recovery yazılımları ile bu dosyalar geri getirilebilir.
  • orpheus  (16.08.23 19:06:16) 
hiç bir firmanın değerini vereceğini sanmıyorum.

sahibinden com a girip benzer ilanlara bakıp ortalama bir fiyat belirliyorsunuz.

sonra aynı yerden ilan açıp fotoğrafları yüklüyorsunuz.

sadece elden verilecektir diye de not düşüyorsunuz.

telefonu sıfırlama ile de ilgili de şuradaki adımları izleyebilirsiniz.

mediatrend.mediamarkt.com.tr

oprheus un dediği olayla uğraşacak olana denk geleceğinizi pek sanmıyorum ama içiniz rahat etsin diye o adımı da yapabilirsiniz son olarak.
  • ananiyimioguz  (16.08.23 19:31:08) 
Vodofone bayilerine sattım ben, telefonu sıfırlayıp aldılar bir de bir belge imzalattılar o şekilde


  • esinikaybetmiscorap.  (17.08.23 18:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.