[]

turkcell avrupa'da biliniyor mu?

CV'de çalıştığım markalara Turkcell'i eklemeyi düşünüyorum ama Avrupalı biri bu CV'ye bakınca bunu anlar mı emin değilim. Turk Telekom gibi adı üstünde bir telecom şirketi değil ya da Vodafone gibi dünya çapında değil.

Anlaşılır mı?


 
Bilinmez. Ben misal Fransa'daki firmalardan sadece orange duymuştum. Ama daha free var Bouygues var SFR var.

Benim çalıştığım firmanin yıllık geliri 20 milyar dolar, ben ise basvururken öğrendim firmayi.

Kısacası hayir. Bu işle alakası yoksa bilmezler. Aciklamaniz iyi olur sektör olarak.
  • logisticsmanager  (15.08.23 20:37:30) 
basvuru yaptiginiz sirket teknoloji-haberlesme sektorundeyse muhtemelen bilinir ama mandıra sütcülük gibi bir sektorse bilmemeleri normal olabilir.

ayrica calistiginiz sirketlerin altında is tanimizinizi ve kisa sirket bilgisi de yazsaniz faydali olacaktir.
  • exlibris  (15.08.23 20:38:57) 
turkcell'de çalışmadım, turkcell'le çalıştım.

sektör reklamcılık, sanırım bilmezler.
  • yetkili birine benzeyen abi  (15.08.23 20:45:25) 
Yani turk ve cell sözcüklerinin birleşimi olduğunu ve buna bağlı olarak cep telefonu hattıyla ilgili bir şirket olduğunu anlamaları çok zor olmaz ya. Ne kadar büyük bir şirket olduğunu bilemezler belki ama merak eden girip bakar zaten


  • nundu  (15.08.23 21:45:08) 
"Turkcell (leading Turkish telco)" yazabilirsin, ben olsam hatta "leading Turkish telco with xM customers" diye yazardim, Avrupa'da cogu ulkenin nufusundan coktur buyuk ihtimalle.


  • acan99670  (16.08.23 13:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.