[]

Babam kanser mi?

Tatsız bir soru olacak ama babam son 1-2 yıldır zaman zaman covid belirtileri gösteriyordu. hiçbir zaman testlerde pozitif çıkmıyordu fakat buzlu cam görüntüsü mevcuttu. Kendisi doktor ve devamlı hastanede olduğu için covid oldum deyip bizi geçiştiriyordu.

Dün telefonda görüştüğümde neredeyse nefes alamıyordu ve hastanede 3 doktorun covid olduğunu kendisine de bulaştığını ama testlerde pozitif çıkmadığı için sedatif verilerek ciğerlerinden su alındığını ve balgamından örnek alındığını falan söyledi. Covid için böyle bir tespit yöntemi var mı bilmiyorum. Virüsü lab da çoğaltıp o şekilde tespit etmeye çalışacaklarını falan söyledi. (Tam böyle de olmayabilir ama ben böyle anladım). Bugün de görüşelim yanına geleyim deyince pozitif çıktığını 14 gün karantinada olacağını söyledi. Farklı şehirlerdeyiz ve ben 2 hafta sonra yurt dışına taşınıyorum.

Sorum şu: babam akciğer kanseri olabilir mi? Bizden bir şeyler saklıyor gibi hissediyorum. Nasıl anlayabilirim?

Teşekkürler

 
E devlet şifresi varsa belki e nabizda görülebilir


  • kisa  (15.08.23 15:45:26) 
Uzağa gidecekmişsiniz, bence uygun bir şekilde sorarsanız cevaplayacaktır.

Uygun şekilden kastım; "baba bu olay bana biraz şüpheli geldi, bir şeyler netleşene kadar sanki bazı şeyleri söylemiyormuşsun gibi hissettim, uzağa gidiyorum aklım burda kalacak onun için ne oldu ne olmadı sen bir anlat en iyisi" tarzında bir şey. Yani zaten siz telaşlanmayın diye yapıyorsa o çabasının başarısız kaldığını, şimdi size bir açıklama yapmazsa daha çok telaşlanacağınızı anlamasını sağlayın.
  • akhenaten  (15.08.23 16:23:10) 
Yanında kim var, kiminle yasiyor ona sorabilirsiniz. Babami akciger kanserinden kaybettim o sivi alma olaylari tek basina atlatip hayatina devam edebilecegi seyler degil bi de kemoterapi radyoterapi var tek basina size yalan soyleyerek idare etmesi cok zor bunlari.


  • instant crush  (15.08.23 23:31:19) 
Babami akciger kanserinden kaybettim. Son zamanlarda hizli kilo verdi mk babaniz ? Goruntulu arayinca fln farkettiniz mi ?


  • oscar  (16.08.23 04:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.